Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Angajări la Primăria Aiud: Concursuri pentru posturi de consilier juridic, polițist local, inspector și șef la Serviciul Asistență Socială, în luna octombrie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Municipiului Aiud organizează, în zilele de 3 și 8 octombrie, concursuri de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de consilier juridic, polițist local, inspector și șef la Serviciul Asistență Socială.

În data de 3 octombrie 2014, ora 10.00, este programată proba scrisă pentru posturile de consilier juridic, clasa I, gradul profesional debutant – Serviciul Administrație Publică Locală, Juridic – Compartiment Juridic; polițist local, clasa I, gradul profesional debutant – Serviciul Poliția Locală – Compartiment Ordine și Liniște Publică/Evidența Persoanelor; inspector, clasa I, gradul profesional debutant – Direcția Economică – Compartiment Executare Silită și Încasare Venituri.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

– pentru consilier juridic: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe juridice.

– pentru polițist local: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice.

– pentru inspector: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe administrative.

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de șef serviciu, la Serviciul Public de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, va avea loc în data de 8 octombrie 2014, ora 10.00.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

– studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management, ori în specialitatea studiilor exercitării funcției publice;

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani.

Pentru ambele concursuri dosarele de înscriere se depun până la data de 20 septembrie a.c., la sediul Primăriei Aiud.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a primăriei. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei municipiului Aiud, din str. Cuza Vodã, nr.1, județul Alba, telefon 0258/861.310.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea