Rămâi conectat

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la ISU Alba: DOUĂ posturi de subofițeri, la Serviciul Logistic, prin încadrare directă, scos la concurs. Calendarul și condițiile de ocupare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
ANGAJĂRI la ISU Alba: DOUĂ posturi de subofițeri, la Serviciul Logistic, prin încadrare directă, scos la concurs. Calendarul și condițiile de ocupare

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba organizează concurs prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant de Subofiţer tehnic principal – Serviciul Logistic – Tehnic.

„Am dat startul la înscrierea pentru concurs prin încadrarea directă din sursă externă, a două posturi de subofițeri – serviciul logistic.

Inscrie-te sau adaugă în comentarii pe cineva care visează să urmeze o carieră militară în arma pompierilor și în care ai încredere că va reuși!

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este de a citi cu foarte mare atenție anunțul postat pe site-ul nostru www.isualba.ro și să urmăriți cu atenție toți pașii menționați în anunț.

Toate documentele necesare se depun DOAR în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], până cel tarziu 04.10.2021, ora 16.00.

Detaliile referitoare la concurs le găsiți accesând următorul link: http://www.isualba.ro/incadrare-directa/

Nu mai ezita și aplică acum! Noi te așteaptăm în echipa noastră!”, au transmis reprezentanții ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea