Rămâi conectat

Actualitate

ANGAJĂRI în POLIȚIE 2018. MAI scoate la concurs 168 de posturi prin încadrare directă

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI în POLIȚIE 2018. MAI scoate la concurs 168 de posturi prin încadrare directă.

168 de posturi în Poliția Română au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până pe 13 septembrie 2018.

Persoanele care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 168 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

Din totalul acestora, 159 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar 9 posturi urmează a fi ocupate prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofițer (136), cât și de agent (26) și personal contractual (6).

Sunt scoase la concurs posturi în domeniile: criminalistică, securitate informatică, operațiuni speciale, analiza drogurilor, C.B.R.N.e, psihologie, sociologie, comunicare și relații publice, medicină veterinară, logistică, achiziții publice, implementarea proiectelor, financiar, poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, resurse umane, securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea