Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Andrei Zăgrean impresionează pe Bega

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vârful ex-unirist Andrei Zăgrean a izbutit să înscrie prima dublă a carierei în Liga 1 la întâiul său joc ca titular pentru FC Timişoara, în partida câştigată în „Regie” împotriva Sportului Studenţesc, cu scorul 3-2 (2-1). Atacantul albaiulian în vârstă de 24 ani a marcat în al doilea joc consecutiv, după cel cu Astra Ploieşti şi are un palmares remarcabil sub comanda lui Duşan Uhrin jr, 3 reuşite în 3 partide oficiale! „Zighi” s-a despărţit cu scandal în urmă cu doi ani de FC Unirea Alba Iulia, în 2008, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului, iar acum indirect a demonstrat multe celor care nu au crezut în valoarea sa… Atunci, în momentul promovării în elită, fotbalistul crescut în curtea „alb-negrilor” nu a acceptat propunerea financiară preferând să plece la Internaţional Curtea de Argeş, iar compartimentul ofensiv al albaiulienilor a fost întărit cu „stranierii” Veljovic, brazilianul Jonhes, N. Jovanovic… „Pentru mine pasul la Poli este un pas uriaş în carieră, dar şi o mare provocare. Vreau să profit de fiecare oportunitate oferită şi să ajut echipa să ia titlul la finalul campionatului. Despre cele petrecute la Alba Iulia nu vreau să-mi aduc aminte, deşi mi-au lăsat un gust amar. N-are sens, nu discut de răzbunare sau altceva, fiecare cu ale sale”, a declarat eroul de pe Bega, fotbalistul ce a ajuns la FC Timişoara de la FC Silvania Şimleu Silvaniei, echipă desfiinţată.
lNegocieri pentru Himcinschi jr
O agenţie de impresariat din Italia a înaintat o propunere clubului unirist în vederea achiziţionării atacantului Fabian Himcinschi (va împlini 17 ani în 12 mai). Astfel, în momentul semnării documentelor, „alb-negrii” vor încasa suma de 100.000 euro, propunerea mai precizând achitarea a încă 100.000 euro în momentul când jucătorul va debuta în Serie A, sau 50.000 euro la primul joc în Serie B. „Normal că m-ar tenta o aventură în fotbalul italian, unul extrem de bine organizat, ar fi ceva extraordinar pentru mine, din toate punctele de vedere. Personal aş prefera să se aşeze lucrurile, iar un eventual transfer să se perfecteze după încheierea Campionatului European din Serbia, din luna mai”, a declarat golgheterul naţionalei de juniori Under 17. Deocamdată numele clubului interesat din primul eşalon a rămas secret, discutându-se doar de o echipă din Nordul Italiei, indiciile îndreptându-se din acest punct de vedere spre Inter Milano, AC Milan, Juventus Torino sau Brescia. FC Unirea încearcă să obţină un preţ mai bun, precum şi procente la o vânzare ulterioară.
lReveniri după accidentări
Problemele de lot ale divizionarei secunde încep să se împuţineze, după ce George Negură şi Marius Pistol vor începe să se pregătească la parametri normali, la ora actuală indisponibili fiind Bucurică, T. Stan şi Bălaş (probleme la inghinali, se va antrena normal în cursul săptămânii viitoare). Fundaşul sibian M. Pistol a acuzat o întindere ciudată la coapsa dreaptă, motiv pentru care a efectuat recuperarea la Bazna, apărătorul transferat de la Rapid lipsind de pe gazon peste două luni din pricina acestor motive medicale.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea