Rămâi conectat

Sport

Andreea Mitran, la HC Alba Sebeş *Fetele lui Weber în cantonament la Poarta Raiului

Dan HENEGAR

Publicat

în

La jumătatea turului, divizionara secundă HC Alba Sebeş se clasează pe poziţia a 4-a în ierarhia Seriei B a Diviziei A la handbal feminin, după ce echipa lui Weber a reuşit să câştige ultimele 6 partide disputate. În ideea realizării obiectivului, promovarea obligatorie în Liga Naţională, formaţia din Sebeş n-a intrat în vacanţă, urmând să continue pregătirile până la finele acestei luni. Astfel, elevele antrenorului Alexandru Weber au plecat de ieri într-un cantonament centralizat, până vineri, la pensiunea „Bellamy” din Poarta Raiului, efectivul deplasat numărând 15 nume, după cum urmează: Viorica Suba, Dana Vălean, Lenuţa Mormeci – portari, Ioana Tămaş, Mădălina Bonea, Lavinia Dobromir, Marcela Malac, Irina Muntean, Ana Ciolan, Simina Neag, Paula Chirilă, Alexandra Oncu, Andreea Petre, Paula Hoha, Bianca Bogdan – jucătoare de câmp. Din lot lipsesc Anişoara Durac (probleme familiale), respectiv Ana Ion şi Mihaela Tecariu – în recuperare după accidentările de durată, ce le-au împiedicat să evolueze în acest sezon.

*Întărirea lotului, o prioritate, straniere în probe

Andreea Mitran, ce a jucat în campionatul trecut pe prima scenă, la SCM Craiova şi-a dat acceptul de principiu pentru înregimentarea în retur la echipa din Sebeş, putând fi considerată prima achiziţie din intersezon. „În proporţie de 90 la sută ne-am înţeles cu Andreea Mitran, o handbalistă în vârstă de 26 de ani ce evoluează extremă dreapta sau inter şi a jucat în prima ligă la Craiova. În cursul săptămânii viitoare aşteptăm încă două jucătoare din străinătate pentru a le testa”, a declarat antrenorul principal Alexandru Weber. HC Alba Sebeş are programată în 28 şi 29 decembrie participarea la un turneu amical la Deva, alături de echipa locală CSM Cetate, HCM Baia Mare şi lotul naţional de tineret al României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea