Andreea Esca, lacrimi după lupta cu COVID-19: „Noaptea, în spital, se auzea un barbat, care implora divinitatea, toata noaptea se auzea strigatul acestui om”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Luni, într-o intervenție la ProTv, Andreea Esca a povestit că ea, soțul ei și băiatul lor au avut COVID-19. În timpul interviului, Esca a început să plângă spunând că în spital a trăit o scenă pe care nu o va uita toată viața.

„Pe etajul lui Alex (soțul ei, n.red.) noaptea se auzea un barbat, care implora divinitatea, toata noaptea se auzea strigatul acestui om. Se auzeau aparatele care bipaiau non-stop aproape numarandu-ti zilele”, a spus Esca. Ea a declarat că acele clipe nu le va uita toată viața și că au marcat-o. Esca a plâns când a vorbit despre acest lucru.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„S-a facut departajarea celor care cred in medici si Dumnezeu. Cand esti bolnav trebuie sa ceri ajutorul medicilor. Iar cand nu esti bolnav trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru fiecare zi in care traiesti. Nu trebuie sa ii ceri ajutorul doar cand esti bolnav si sa speri ca te va ajuta. Nu asa cred ca ar trebui sa functionam”, a declarat Andreea Esca.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419