Ziarul Unirea

Ancuţa Stoenescu transferată la CSU Alba Iulia!

*O nouă americancă va ajunge sub comanda lui Bilek

Aşa cum am anticipat încă de la finele anului trecut, Ancuţa Stoenescu (foto) va juca în retur sub comanda lui Tomas Bilek în returul Diviziei A. Fosta echipiera a formaţiei BCM Danzio Timişoara a acceptat provocarea venită din Cetatea Marii Uniri şi a semnat pentru 6 luni cu echipa CSU Alba Iulia. Căsătorită în Cipru, baschetbalista în vârstă de 31 ani va reveni în România pentru a se alătura în scurt timp antrenamentelor grupării albaiuliene.
 Ocupanta locului secund în prima divizie de baschet feminin va debuta pregătirile miercuri după-amiază (vor lipsi câteva zile cele 4 „straniere”, motive legate de procurarea biletelor de avion), prima etapă a părţii secunde fiind programată sâmbătă, 14 ianuarie, acasă cu Sportul Studenţesc.
Suntem pe mai multe piste, lucrăm pentru a mai rezolva un transfer a unei jucătoare din străinătate„, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.
A doua perioadă de transferuri se va încheia luni, 9 ianuarie, dată până la care trebuie rezolvată achiziţionarea celei de-a doua jucătoare ce va veni la Alba. Astfel, legiunea „USA” ce cuprinde deocamdată trei nume, Nadia Parker, Taneisha Harrison şi Breanna Salley se poate întregi cu încă o baschetbalistă de valoare, o americancă aflată sub contract cu o echipă de pe „Bătrânul Continent”, negocierile urmând să fie finalizate până la finele săptămânii.

ELIT

Dan HENEGAR

Dan HENEGAR

1 comentariu

ccv 3 ianuarie 2012 at 18:46

Henegare mai zi-ne tata si ceva de fotbal ca ala ne intereseaza pe cei mai multi… Au primit astia bani sa supravietuiasca sau nu ?

Comentariile sunt oprite