Rămâi conectat

Curier Județean

Ancuţa Stoenescu transferată la CSU Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*O nouă americancă va ajunge sub comanda lui Bilek

Aşa cum am anticipat încă de la finele anului trecut, Ancuţa Stoenescu (foto) va juca în retur sub comanda lui Tomas Bilek în returul Diviziei A. Fosta echipiera a formaţiei BCM Danzio Timişoara a acceptat provocarea venită din Cetatea Marii Uniri şi a semnat pentru 6 luni cu echipa CSU Alba Iulia. Căsătorită în Cipru, baschetbalista în vârstă de 31 ani va reveni în România pentru a se alătura în scurt timp antrenamentelor grupării albaiuliene.
 Ocupanta locului secund în prima divizie de baschet feminin va debuta pregătirile miercuri după-amiază (vor lipsi câteva zile cele 4 „straniere”, motive legate de procurarea biletelor de avion), prima etapă a părţii secunde fiind programată sâmbătă, 14 ianuarie, acasă cu Sportul Studenţesc.
Suntem pe mai multe piste, lucrăm pentru a mai rezolva un transfer a unei jucătoare din străinătate„, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.
A doua perioadă de transferuri se va încheia luni, 9 ianuarie, dată până la care trebuie rezolvată achiziţionarea celei de-a doua jucătoare ce va veni la Alba. Astfel, legiunea „USA” ce cuprinde deocamdată trei nume, Nadia Parker, Taneisha Harrison şi Breanna Salley se poate întregi cu încă o baschetbalistă de valoare, o americancă aflată sub contract cu o echipă de pe „Bătrânul Continent”, negocierile urmând să fie finalizate până la finele săptămânii.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea