Rămâi conectat

Ştirea zilei

Anchetă pentru moarte suspectă în cazul bărbatului din Alba Iulia ce a murit după o înțepătură de tăun

Dragoş Suciu

Publicat

în

Polițiștii și procurorii fac cercetări in rem pentru moarte suspectă în cazul bărbatului din Alba Iulia care a murit după ce ar fi fost înțepat în frunte, la pădure, de un tăun, care a ieșit din scorbura unui buștean pe care acesta l-a tăiat.

Dosarul de cercetare penală in rem deschis în acest caz a fost trimis de Poliția municipiului Alba Iulia, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru a i se da un număr unic de înregistrare, iar apoi va fi înaintat spre soluționare  Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, fiind vorba de moarte suspectă.

Citește și: Bărbat de 54 de ani, din Alba Iulia, decedat după ce a fost înţepat de un tăun

Reprezentanți ai Poliției Alba au declarat, luni, pentru ziarulunirea.ro, că un bărbat în vârstă de 54 de ani, cunoscut cu probleme alergice, a murit, săptămâna trecută, după ce a fost înțepat de o insectă, cel mai probabil de un tăun care a ieșit din scorbura bușteanului pe care el l-a tăiat.

”Din scorbură au ieșit mai multe insecte, tăuni și viespi de pădure, iar unul dintre tăuni l-a înțepat pe bărbat în frunte, iar el, care mai era cu alte două persoane, le-a spus acestora să-l ducă repede acasă deoarece este alergic. Ei au sunat și la 112”, potrivit Poliției Alba.

După un timp, pacientul a intrat în stop cardio-respirator, fiind transportat cu SMURD-ul la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. În ciuda manevrelor de resuscitare îndelungate, bărbatului un i-au mai revenit semnele vitale, fiind declarat decesul, potrivit unor surse medicale.

Reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Alba au declarat, luni, pentru ziarulunirea.ro, că au efectuat autopsia și în continuare se fac examinări medico-legale complementare pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Bărbatul locuia în cartierul Oarda din Alba Iulia și știa că este alergic la înțepături de insecte deoarece avea trei stupi de albine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea