Rămâi conectat

Curier Județean

ANALIZĂ| Războiul din Ucraina: Ce cred românii despre utilizarea armelor nucleare și extinderea conflictului la nivel global

Publicat

în

ANALIZĂ| Războiul din Ucraina: Ce cred românii despre utilizarea armelor nucleare și extinderea conflictului la nivel global

De la începutul conflictului ruso-ucrainean aflat acum în plină desfășurare, atenția întregii lumi a fost îndreptată asupra situației din Ucraina și asupra sancțiunilor economice impuse Rusiei.

Citește și: Război în Ucraina, ziua 22: Rușii au bombardat teatrul din Mariupol, unde se adăposteau peste 1000 de persoane. Președintele SUA îl acuză pe Putin de „crime de război”

Părerile sunt împărțite, iar atitudinile par să varieze în funcție de o multitudine de factori. Cum văd românii acest conflict și repercusiunile lui, aflăm din analiza Leo Burnett făcută pe datele rezultate din studiul Global Web Index (GWI).

Elit - Gustul Desăvârșit

Doi din trei români sunt îngrijorați de posibilitatea extinderii conflictului din Ucraina la nivel global și de utilizarea armelor nucleare.

Dintre cetățenii celor 17 țări membre NATO care au fost analizate în cadrul studiului, românii sunt cei mai îngrijorați de evoluția situației financiare.

75% dintre români consideră că ar trebui să primim refugiați ucraineni.

Discuțiile cu familia și prietenii reprezintă principala sursă de informare.

„Am constatat că românii sunt mai îngrijorați de repercusiunile conflictului asupra economiei și a nivelului de trai, decât de probabilitatea ca România să intre în război. În ceea ce privește măsurile luate până acum, numai 1 din 3 români consideră că sancțiunile economice au puterea să descurajeze continuarea războiului și peste 70% consideră necesară o implicare mai mare a NATO și UE, cu măsuri care nu țin, însă, de prezența cu forțe armate.”, spune Irina Savu, Data Intelligence Director, Leo Burnett.

Îngrijorare cu privire la evoluția situației curente
63% dintre români sunt îngrijorați de perspectiva ca războiul să escaladeze la nivel global sau să fie implicate arme nucleare. Cu toate acestea, numai jumătate dintre ei consideră acest scenariu o amenințare reală. De asemenea, în ceea ce privește posibila implicare a României în război folosind forțe armate, aproape unul din doi români (43%) consideră aceasta un motiv de îngrijorare.

Cât despre efectele adiacente conflictului, românii sunt cei mai îngrijorați de impactul asupra finanțelor personale (73%), peste jumătate reducând deja cheltuielile curente. În comparație, populația din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a înregistrat cel mai redus nivel de îngrijorare de acest fel (doar 31% dintre respondenți).

Alte aspecte care îi îngrijorează cel mai mult pe români sunt: dependența de petrolul și gazele naturale rusești (60%), evoluția ratei dobânzii la bănci (50%), precum și impactul pe care acest conflict îl are asupra sănătății psihice a populației (57%).

Opinii despre măsurile de implicare în conflict
73% dintre români consideră că UE și NATO ar trebui să se implice mai mult în acest conflict. Însă, când vine vorba despre participare activă la război, cu trupe armate, doar unul din trei români cred că NATO ar trebui să trimită trupe în Ucraina, în timp ce 26% dintre respondenți consideră că România ar trebui să se implice cu forțe armate. În comparație, unul din doi respondenți din Spania sunt de acord cu astfel de măsuri.

Dintre cetățenii țărilor analizate, românii sunt cei mai încrezători cu privire la eficiența sancțiunilor economice pentru a descuraja ofensiva rusă, dar nici ei intr-un procent foarte mare – 35%. În ceea ce privește opinia despre cele două țări implicate direct în conflict, 26% dintre români consideră că Ucraina ar trebui primită în UE, în timp ce 28% consideră că populația rusă nu ar trebui pedepsită pentru măsurile armate luate de conducerea țării.

În ceea ce privește măsurile luate de România, 75% dintre români consideră că ar trebui să primim refugiați, iar 65% că ar trebui să trimitem ajutor financiar și material.

Când vine vorba despre companii și branduri, 65% dintre români se așteaptă ca acestea să acționeze în aspecte legate de conflict: să ofere facilități refugiaților (56%), să își retragă activitățile comerciale din Rusia (55%) și să doneze fonduri sau materiale și produse (47%).

Implicarea personală
31% dintre români declară că au donat deja pentru a ajuta refugiații, iar 49% intenționează să facă acest lucru în viitorul apropiat. Prin comparație, în Polonia s-a înregistrat cel mai mare număr de persoane care au donat deja ori s-au oferit să se implice în acțiuni de voluntariat, respectiv 58% dintre respondenți.

În plus, se observă un impact asupra imaginii brandurilor care s-au implicat în diverse acțiuni de strângere de fonduri și ajutorare a refugiaților. Astfel, 21% dintre români au declarat că preferă să cumpere produse de la astfel de branduri, iar 47% intenționează să se intereseze activ cu privire la acest aspect.

Surse de informare
Discuțiile cu rudele și prietenii reprezintă principala sursă de informare în rândul respondenților (63%), urmate de TV (59%) și rețelele de socializare (56%). Jumătate dintre respondenți au declarat că au început să se uite la TV mai des decât o făceau înainte de începerea conflictului ruso-ucrainean, pentru a urmări informațiile despre acesta.

„Grija cea mai mare a românilor este legată de modul în care războiul le va afecta propria situație financiară, ceea ce se vede deja, prin faptul că mai mult de jumatate au redus cheltuielile lunare.

Chiar dacă oamenii cheltuie mai puțin, acesta nu este un motiv să oprim comunicarea. 63% dintre români se așteaptă ca brandurile să se implice și să-și afirme poziția față de acest conflict. Acesta este un moment important în care brandurile să fie prezente și să arate că sunt ancorate la realitățile societății.”, a declarat Maria Ilea, Data Strategist, Leo Burnett România.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

FOTO| Mai mulți cetățeni străini prinși la off-road în Parcul Național Apuseni: Rangeri au dat amenzi de 25.000 lei

Publicat

în

FOTO| Mai mulți cetățeni străini prinși la off-road în Parcul Național Apuseni: Rangeri au dat amenzi de 25.000 lei

În urma patrulelor efectuate în 5 iulie 2022, de către rangerii din cadrul RNP Romsilva – Administrația Parcului Natural Apuseni (APNA), au fost identificate încălcări ale legislației naționale privind accesul cu mijloace motorizate în ariile naturale protejate de către un număr foarte mare de autovehicule înmatriculate în țări precum Cehia sau Slovacia care aveau aplicate pe caroserie inscripții care dovedeau participarea într-o activitate organizată.

În final toate aceste persoane au fost oprite, legitimate, iar ulterior încadrării faptelor conform prevederilor legale au fost aplicate de către rangerii parcului sancțiuni în cuantum de 25.000 lei pentru nerespectarea regulilor privind accesul cu vehicule motorizate în afară drumurilor publice în ariile naturale protejate.

„Ariile naturale protejate nu sunt loc de joacă pentru adulți care probabil vor să își retrăiască copilăria atunci când folosesc autovehicule pentru a participa la evenimente „motorizate” internaționale, precum Gumbalkan, organizat că raliu de navigație prin care aventurieri de ocazie din mai multe țări din estul Europei invadează zonele naturale, inclusiv pe suprafața ariilor naturale protejate din România, în căutarea senzaționalului cu orice preț, ignorând total legea, dreptul de proprietate, regulile de protejare a naturii țării pe care o vizitează și mai ales cu un total dipspret pentru acele locuri și oamenii care locuiesc acolo!

Elit - Gustul Desăvârșit

În urmă patrulelor efectuate în 5 iulie 2022, de către rangerii din cadrul RNP Romsilva – Administrația Parcului Natural Apuseni (APNA), au fost identificate încălcări ale legislației naționale privind accesul cu mijloace motorizate în ariile naturale protejate de către un număr foarte mare de autovehicule înmatriculate în țări precum Cehia sau Slovacia care aveau aplicate pe caroserie inscripții care dovedeau participarea într-o activitate organizată, posibil raliu sau alte forme de competiții cu autovehicule motorizate. Aceștia părăseau în mod frecvent drumurile, distrugând pajisitile și deranjând atât viață sălbatică, cât și vizitatorii parcului și oamenii locului care își pasuneaza animalele în acea zona.

Datorită amplorii activităților și gradului de pericol ridicat, am solicitat sprijinul poliției, rangerilor alăturându-se o patrula mixtă a Poliției și Jandarmeriei. Că urmare a controalelor efectuate au fost identificate persoane cetățeni străini care au încălcat prevederile legale, unii dintre aceștia încercând să scape prin evitarea întâlnirii cu organele de ordine. În final toate aceste persoane au fost oprite, legitimate, iar ulterior încadrării faptelor conform prevederilor legale au fost aplicate de către rangerii parcului sancțiuni în cuantum de 25.000 lei pentru nerespectarea regulilor privind accesul cu vehicule motorizate în afară drumurilor publice în ariile naturale protejate. Precizăm faptul că până azi toate amenzile aplicate au fost achitate la bugetul local al autorității publice locale.

Menționăm faptul că patrulăm în continuare pentru a identifica și opri participanții la această activitate organizată cu încălcarea legilor țării noastre, dispersați pe toată zona ariilor naturale protejate administrate de APNA, dar din câte cunoaștem și din alte zone din Transilvania.

Dată fiind amploarea organizării și dispersarea acestor autovehicule inscripționate pe suprafețe foarte mari din județele Bihor, Cluj și Albă, atât pe drumuri publice, dar mai ales în afară acestora, solicităm sprijinul tuturor autorităților responsabile, a locuitoriilor zonei, a proprietarilor/administratorilor de terenuri afectați de aceste activități ilegale, să ne contacteze în vederea colaborării și concentrării eforturilor de oprire a acestor activități care încalcă legea având în vedere faptul că estimăm implicare unui număr de sute de autovehicule, dată fiind prezența lor în număr mare în foarte multe zone în același timp.

Atenționăm toți factorii interesați privind pericolul generat de astfel de acțiuni neautorizate, iar pentru a preveni distrugerile generate de aceștia la adresa naturii și prorpietatilor oamenilor, vă invităm să vă implicați activ în sesizarea oricărui fapt ce poate aduce un prejudiciu ariilor naturale protejate prin următoarele mijloace de comunicare:

Tel: 0372702242 (Luni – Joi 08:00-16:30, Vineri 08:00 – 14:00)
Mail: [email protected]

În acest sens, nu uitați, conform Ordonanței de Urgență nr. 57/2007, Art.53, alin.(2), lit.m: Constituie contravenție şi se sancționează cu amendă contravențională de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoane fizice și de la 30.000 lei la 60.000 lei pentru persoane juridice, accesul neautorizat cu motociclete, ATV-uri, sănii cu motor, autoturisme sau alte tipuri de autovehicule, pe suprafața ariilor naturale protejate, în afară drumurilor publice, a drumurilor forestiere pe care accesul nu este interzis prin semne sau bariere și a terenurilor special amenajate și semnalizate în acest scop. RNP Romsilva-Administrația Parcului Natural Apuseni R.A. administrează aria naturală protejată de interes național Parcul Natural Apuseni împreună cu trei arii naturale protejate de interes comunitar denumite situri Natură 2000 (ROSCI 0002 Apuseni, ROSPA 0081 Munții Apuseni – Vlădeasa, ROSCI 0016 Buteasa) și 55 de arii naturale protejate de interes național de mici dimensiuni (rezervații și monumente ale naturii) incluse în Parcul Natural Apuseni.
Rugăm toate persoanele fizice sau juridice care desfășoară activități pe teritoriul acestor arii naturale protejate să respecte legislația în vigoare”, au transmis reprezentanții Parcului Național Apuseni.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba: 525 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba: 525 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau resedință.

Mai jos, lista locurilor de muncă vacante în județul Alba și numerele de telefon la care puteți afla mai multe detalii:

Elit - Gustul Desăvârșit
AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ AIUD

MIOMAR UNIVERSAL SRL DIRECTOR MAGAZIN 4 0744207618
PREBET AIUD SA DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) 1 0258861661
PREBET AIUD SA ELECTRICIAN PROTECTIE RELEE, AUTOMATIZARI SI MASURATORI ELECTRICE 1 0258861661
PREBET AIUD SA FIERAR BETONIST 1 0258861661
SC HIDROCONSTRUCTIA SA INGINER CONSTRUCTII HIDROTEHNICE 2 0752269363
SC HIDROCONSTRUCTIA SA INGINER INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII 1 0752269363
SC HIDROCONSTRUCTIA SA INSTALATOR APA, CANAL 2 0752269363
SC TRANSEURO SRL LUCRATOR COMERCIAL 5 0258844022
MIOMAR UNIVERSAL SRL LUCRATOR COMERCIAL 8 0744207618
SC HIDROCONSTRUCTIA SA MASINIST LA MASINI PENTRU TERASAMENTE (IFRONIST) 4 0752269363
S.C. GALWAY SPORT S.R.L. MUNCITOR NECALIFICAT ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR 25 0258865646
PREBET AIUD SA MUNCITOR NECALIFICAT LA ÎNTRETINEREA DE DRUMURI, SOSELE, PODURI, BARAJE 8 0258861661
SC HIDROCONSTRUCTIA SA OPERATOR SUDARE TEVI SI FITINGURI DIN POLIETILENA DE ÎNALTA DENSITATE PEHD 2 0752269363
LICEUL TEHNOLOGIC AIUD PROGRAMATOR AJUTOR 1 0258861018
SC HIDROCONSTRUCTIA SA SAPATOR MANUAL 8 0752269363
PREBET AIUD SA SUDOR 1 0258861661

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ ALBA IULIA

COLIBRI TOUR SRL AGENT DE VÂNZARI 1 0788298836
COLIBRI TOUR SRL AGENT DE TURISM 1 0788298836
UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 ADMINISTRATOR FINANCIAR (PATRIMONIU) (STUDII SUPERIOARE) 1 0258806276
NEMO INVESTIGO SRL AGENT DE SECURITATE 1 0760265477
SECURED SR SRL AGENT DE SECURITATE 1 0740673500
LUKFOOD TEAM S.R.L. AJUTOR BUCATAR 7 0740239276
SC APULUM SA AMBALATOR MANUAL 5 0731489087
MUZEUL NATIONAL AL UNIRII ALBA IULIA ARHEOLOG 1 0258813300
CASA NOASTRĂ BĂRĂBANŢ SRL ASISTENT MEDICAL GENERALIST 1 0729010745
PROFI ROM FOOD SRL CASIER 3 0372568838
DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI CLUJ CONDUCĂTOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MĂRFURI 1 [email protected]
ADMIN BAZINALA DE APA MURES CONSILIER JURIDIC 1 0746162331
CASA NOASTRĂ BĂRĂBANŢ SRL ECONOMIST ÎN MANAGEMENT 1 0729010745
UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DESIGNER GRAFICA (STUDII SUPERIOARE) 1 0258806276
RIMAN TEN S.R.L. DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) 10 0723131374
SC APULUM SA ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCTII 2 0731489087
IMSAT-ALBA SA ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCTII 2 0258816103
RIMAN TEN S.R.L. FIERAR BETONIST 10 0723131374
AZETS INSIGHT SRL FUNCTIONAR ADMINISTRATIV 3 0743107880
CORIOLAN IMPEX SRL GESTIONAR DEPOZIT 1 0745094541
CASA NOASTRĂ BĂRĂBANŢ SRL INFIRMIER/INFIRMIERA 1 0729010745
ADMIN BAZINALA DE APA MURES INGINER CONSTRUCTII HIDROTEHNICE 1 [email protected]
SC APULUM SA INSTALATOR APA, CANAL 1 0731489087
SC APULUM SA ÎNCARCATOR-DESCARCATOR 15 0731489087
CASA NOASTRĂ BĂRĂBANŢ SRL ÎNGRIJITOARE LA UNITATI DE OCROTIRE SOCIALA SI SANITARA 2 0729010745
ASOCIATIA SFANTUL ANDREI BARABANT ÎNGRIJITOR BATRÂNI LA DOMICILIU 3 0748120096
IMSAT-ALBA SA LACATUS MECANIC 2 0258816103
SC APULUM SA LACATUS MECANIC 5 0731489087
AGENTIA DE SERVICII PROFESSIONAL LUCRATOR COMERCIAL 3 0755099517
PROFI ROM FOOD SRL LUCRATOR COMERCIAL 1 0372568838
SC APULUM SA MANIPULANT MARFURI 5 0731489087
ADMIN BAZINALA DE APA MURES MUNCITOR HIDROMETRU 1 [email protected]
ALBATROS GOLD SRL MUNCITOR NECALIFICAT ÎN AGRICULTURA 2 0728014600
YUKAMOB STYLE MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 1 0742131242
AREAL FLORA CONSTRUCT MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 1 [email protected]
RIMAN TEN S.R.L. MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 10 0723131374
NOVOCASA CONSTRUCT MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 1 [email protected]
IMSAT-ALBA SA OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE 1 0258816103
DISKONT ROMTRADE SRL OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE 1 0747112019
NEMO INVESTIGO SRL PAZNIC 1 0760265477
UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 PAZNIC 5 0258806276
PROFI ROM FOOD SRL PRIMITOR-DISTRIBUITOR MATERIALE SI SCULE 1 0372568838
SC CROWN COOL SRL REPREZENTANT COMERCIAL 1 0726308985
ADMIN BAZINALA DE APA MURES SEF FORMATIE 1 [email protected]
DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI CLUJ SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE 1 [email protected]
SC SATURN SA SUDOR MANUAL CU ARC ELECTRIC 1 0258812764
PROFI ROM FOOD SRL VÂNZATOR 1 0372568838
SC LIDL DISCOUNT SRL VÂNZATOR 3 [email protected]
RIMAN TEN S.R.L. ZIDAR RESTAURATOR 10 0723131374
TRANSILVANIA NUTS SRL INGINER DE CERCETARE ÎN CONTROLUL CALITATII PRODUSELOR ALIMENTARE 1 0722276332
SC TRANSEURO SRL CARMANGIER 3 0258844022
MOGUT JUNIOR SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII 1 0747559347

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ BLAJ

EUREST ROM BARMAN 1 0749239601
GICU TRANS SRL CONDUCĂTOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE PERSOANE 2 0786191651
I.A.M.U. SA ELECTRICIAN PROTECTIE RELEE, AUTOMATIZARI SI MASURATORI ELECTRICE 2 0258711907
I.A.M.U. SA ELECTROMECANIC MASINI SI ECHIPAMENTE ELECTRICE 2 0258711907
KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL FIERAR BETONIST 1 0365882478
I.A.M.U. SA FREZOR UNIVERSAL 5 0258711907
B+N INTEGRATED FACILITY SERVICES SRL INTENDENT 1 0733111108
I.A.M.U. SA LACATUS MECANIC 5 0258711907
EUREST ROM LUCRATOR COMERCIAL 1 0749239601
I.A.M.U. SA MASINIST LA MASINI SPECIALE DE ASCHIERE 5 0258711907
I.A.M.U. SA MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 5 0258711907
KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 8 0734567031
I.A.M.U. SA OPERATOR LA MASINI-UNELTE CU COMANDA NUMERICA 10 0258711907
I.A.M.U. SA RECTIFICATOR UNIVERSAL 5 0258711907
I.A.M.U. SA SCULER-MATRITER 2 0258711907
I.A.M.U. SA STRUNGAR UNIVERSAL 5 0258711907
KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL TÂMPLAR UNIVERSAL 1 0365882478
KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL ZIDAR PIETRAR 1 0365882478

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ CÂMPENI

RIVALY C.H. SRL BUCATAR 3 0258771839
RIVALY C.H. SRL LUCRATOR COMERCIAL 4 0258771839
RIVALY C.H. SRL LUCRATOR GESTIONAR 4 0258771839
SC MULTICOM SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE 3 0744613110
APUSENI SKI BOOTS SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 3 0749223226
RIVALY C.H. SRL OSPATAR (CHELNER) 3 0258771839
SC UNICARM SRL SEF DEPARTAMENT MARFURI ALIMENTARE/NEALIMENTARE 1 0758882404
DORIN PETRUSE SPEDITION SRL CONDUCĂTOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MĂRFURI 1 0752492818
ARIESUL CONF SA CONFECTIONER-ASAMBLOR ARTICOLE DIN TEXTILE 30 [email protected]
ARIESUL CONF SA MUNCITOR NECALIFICAT ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR 30 [email protected]
DOVADACONSTRUCT SRL DULGHER RESTAURATOR 1 0741511330
FERMA IDASOR SRL MUNCITOR NECALIFICAT ÎN AGRICULTURA 1 0723260300
EXPERT FINISAJE LEMN SRL MANIPULANT MARFURI 2 0768450909
BIO REAL FOOD S.R.L. PREPARATOR CONSERVE, LEGUME SI FRUCTE 4 0788321726
IOANA & ALEXIA SWEETS S.R.L. PREPARATOR DE SEMIFABRICATE SI PREPARATE CULINARE 4 0766639631
ARIESUL PRODIMEX SRL LUCRATOR PENSIUNE TURISTICA 4 0748115732
VLAD VDL TRANS SRL REPREZENTANT COMERCIAL 3 [email protected]
S.C. LA ADINAMIHAI S.R.L. MUNCITOR NECALIFICAT ÎN SILVICULTURA 1 0741511330

PUNCT DE LUCRU CUGIR

EUREST ROM BUCATAR 1 0786306523
ELIT SRL FEMEIE DE SERVICIU 1 0729399359
NIHAU SHOP SRL LUCRATOR COMERCIAL 1 0773715134
CINPROD SRL MANIPULANT MARFURI 4 0788079031

PUNCT DE LUCRU OCNA MUREȘ

MIOMAR UNIVERSAL SRL DIRECTOR MAGAZIN 4 0744207618
MIOMAR UNIVERSAL SRL LUCRATOR COMERCIAL 8 0744207618
SC LOISBERG SRL OSPATAR (CHELNER) 2 0745254912

PUNCT DE LUCRU SEBEȘ

SC HIDROCONSTRUCTIA SA ASFALTATOR 5 [email protected]
GOLD UNLIMITED S.R.L. FOCHIST PENTRU CAZANE DE ABUR SI DE APA FIERBINTE 1 [email protected]
SC HIDROCONSTRUCTIA SA INGINER CAI FERATE, DRUMURI SI PODURI 1 [email protected]
SC HIDROCONSTRUCTIA SA INGINER INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII 1 [email protected]
SC HIDROCONSTRUCTIA SA INSTALATOR APA, CANAL 2 [email protected]
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. LACATUS MECANIC 2 0738795614
FLANCO RETAIL SA LUCRATOR COMERCIAL 1 [email protected]
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. MACARAGIU 3 0258806300
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. MECANIC AUTO 1 0258806300
SC HIDROCONSTRUCTIA SA MECANIC UTILAJ 3 [email protected]
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. MUNCITOR NECALIFICAT LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE 26 0258806300
GOLD UNLIMITED S.R.L. OPERATOR LA MASINI-UNELTE CU COMANDA NUMERICA 1 [email protected]
SC HIDROCONSTRUCTIA SA SAPATOR MANUAL 5 [email protected]
SOCIETATEA DE SERVICII HIDROENERGETICE HIDROSERV S.A. SEF DEPARTAMENT LOGISTICA 1 0741247994
SC HIDROCONSTRUCTIA SA SEF LABORATOR ÎN CONSTRUCTII 1 [email protected]
GOLD UNLIMITED S.R.L. SORTATOR PRODUSE 4 0757833709
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. STIVUITORIST 2 0258806300
GOLD UNLIMITED S.R.L. SUDOR 1 [email protected]
ALBANI FOREX SRL TÂMPLAR UNIVERSAL 10 0744693292
CASA M SRL AJUTOR BUCATAR 2 0744783150
CASA M SRL BARMAN 1 0744783150
CASA M SRL BUCATAR 3 0744783150
RAPEL SRL DULGHER RESTAURATOR 5 0744783150
CASA M SRL INSTRUCTOR (MONITOR) SCHI/CALARIE/GOLF/TENIS/ÎNOT/SPORTURI EXTREME 1 0744783150
RAPEL SRL MAISTRU ÎN INDUSTRIILE TEXTILA, PIELARIE 1 0744393975
RAPEL SRL MAROCHINER-CONFECTIONER MAROCHINARIE, DUPA COMANDA 10 0258732788
CASA M SRL MENAJERA 2 0744783150
RAPEL SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 10 0258732788
CASA M SRL PIZZAR 1 0744393975
RAPEL SRL TÂMPLAR UNIVERSAL 5 0744783150
RAPEL SRL ZIDAR ROSAR-TENCUITOR 5 0744783150
DUM INTERNATIONAL TRUCK SRL FUNCTIONAR ECONOMIC 1 0748230701
GOLD UNLIMITED S.R.L. MECANIC AUTO 5 0747332279
DN Agrar Apold S.R.L. salarii ÎNGRIJITOR ANIMALE 1 0258818115

PUNCT DE LUCRU TEIUȘ

S.C.REFRESH GAZOIL SRL VÂNZATOR 1 0743687787


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

6 iulie| Furnizarea apei ÎNTRERUPTĂ, după o AVARIE majoră la conducta de alimentare cu apă din Blaj: Localitățile afectate

Publicat

în

6 iulie| Furnizarea apei ÎNTRERUPTĂ, după o AVARIE majoră la conducta de alimentare cu apă din Blaj: Localitățile afectate

Mai multe localități din Alba vor rămâne miercuri, 6 iulie, fără apă potabilă, din cauza unei avarii majore la conducta de alimentare apă potabilă DN 600.

Din cauza avariei majore, produsă în dată de 05.07.2022, la conducta de alimentare cu apă potabilă DN600, SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Blaj este nevoită să întrerupă furnizarea apei în dată de 06.07.2022 între orele 08.00-22.00 în următoarele localități: comuna Mihalț, comuna Bucerdea Grânoasă, comuna Crăciunelu de Jos, comuna Sîncel, comuna Șona, comuna Jidvei, comuna Cetatea de Baltă, comuna Valea Lungă, comuna Cenade, comuna Cergău, comuna Roșia de Secaș, cu satele aparțînătoare.

La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții, să folosească apă numai în scop menajer.

Elit - Gustul Desăvârșit

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare