Analiză a stării de viabilitate a rețelelor de utilități publice din județ, la CJ Alba

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Reprezentanți ai administrațiilor publice din județ, ai operatorului unic de apă-canal SC Apa CTTA SA si cei ai institutiilor cu atributii în domeniul mediului s-au întâlnit astăzi, 12 iulie, cu Presedintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, pentru a analiza starea de viabilitate a rețelelor de apă și canalizare existente în județ.

S-a analizat situația rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare existente în localitățile județului Albă, punându-se accent pe cresterea gradului de conectare a gospodăriilor individuale la rețelele deja existente. S-au discutat punctual situațiile existente în teren, analizându-se totodată perspectivele de dezvoltare si necesitățile de investitii viitoare.

ELIT

Pentru următorii patru ani se are în vedere o extindere a rețelelor de utilități publice la nivelul județului Albă, astfel încât tot mai mulți cetățeni să poată beneficia de confortul și siguranța oferite de alimentarea cu apă și racordarea la retelele de canalizare în sistem centralizat.

George ȘINCA, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Status-Quo 13 iulie 2016 at 17:16

Putina analiza pe textul vorbitorilor din limba de lemn – din ambele parti (serviciu si primire).

”S-a analizat situația rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare existente în localitățile județului Albă,

…asa, si care este concluzia analizei? sunt sau nu bune?

punându-se accent pe cresterea gradului de conectare a gospodăriilor individuale la rețelele deja existente.

… dragi tovarasi sa conectam cati mai multi cetateni la retea, nu conteaza ca vor sau nu ca pot sau nu – ca sa ne creasca veniturile la APA CTTA ca doar de aia am facut-o mare si lata. Basca ca da bine la alegeri.

S-au discutat punctual situațiile existente în teren, analizându-se totodată perspectivele de dezvoltare si necesitățile de investitii viitoare.”

… nici o vorba despre situatiile punctuale … doar generalitati si atat.

Pentru următorii patru ani se are în vedere o extindere a rețelelor de utilități publice la nivelul județului Albă, astfel încât tot mai mulți cetățeni să poată beneficia de confortul și siguranța oferite de alimentarea cu apă și racordarea la retelele de canalizare în sistem centralizat.

… si inaintarea spre viitor a patriei noastre socialiste multilateral dezvoltate. Ura-ura-ura!!!

Dupa 26 de ani de la tristul regim ilegitim si criminal autodenumit socialist-comunist avem, la un purtator de vorbe-n vant de la penibuila institutie CJ, aceeasi limba de lemn. Banuiesc ca omul are undeva intre 30 si 40 de ani. Unde o fi invatat-o, monser?

Bai desteptilor: spuneti-ne si noua ce reiese din rahatul ala de analiza facuta la inalt prea cinstitul Dumitrel, aiatolahul investitiilor judetene?

Cum e cu reteaua? Cat din ea trebuie inlocuita si in ce termen. Pe unde? Cum si cu ce banuti? Cat mai trageti de clatita numita APA CTTA si pana unde vreti s-o intindeti? Este destula apa in sursa ca sa va intindeti precum o placinta?

Comentariile sunt oprite