Rămâi conectat

Actualitate

ANAF scoate la vânzare aur şi argint: Cum puteți cumpăra

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a scos la vanzare 6,7 kilograme de bijuterii din aur si 40 de kilograme de bijuterii din argint.

Potrivit legii, romanii obisnuiti nu au acces sa cumpere metale pretioase direct de la ANAF.

“Ofertele pot fi depuse prin posta sau direct la registratura la Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti (DGRFPB) in plic inchis, pana la data de 31 octombrie 2016 si vor fi insotite de autorizatia emisa de Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC), in copie legalizata”, potrivit unui anunt al ANAF.

Cantitatea de metale pretioase scoasa la vanzare de ANAF este impartita in mai multe loturi (gropuri). Astfel, daca pentru unul dintre aceste loturi se depun mai multe oferte, va fi luata in considerare oferta cu pretul cel mai ridicat.

Poze cu produsele pot fi vazute la Serviciul Valorificare Bunuri Confiscate din cadrul DGRFPB. Cele mai mari dintre loturile scoase la vanzare cantaresc 1,2 kilograme – aur si 26 kilograme – argint, informează Money.ro.

Cum vinde ANAF aur si argint

Metalele pretioase aflate in stocurile ANAF sunt scoase din seiful Trezoreriei dupa ce agentia da anunt de vanzare. Comercializarea se face, potrivit legii, prin vanzare directa doar catre persoane autorizate de ANPC.

sursa: romanialibera.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea