Rămâi conectat

Sport

Amical nedecis între actualii şi foştii aurari

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Partida de verificare de ieri, încheiată la egalitate, scor 0-0, de pe „Pielarul” a opus practic CS Zlatna din toamnă şi actuala formulă a aurarilor, rămasă după plecarea masivă a jucătorilor la FC Cisnădie. Au fost utilizate distribuţiile: lCS Zlatna: Cocârcă – V. Dârjan, Colcer, G. Toma, Mânecan – Borcea, M. Neagu, Tănase, P. Dârjan – O. Bucur, A. Gherman, mai intrând Kiraly, Vasinca, Tămăşan, Amariei, Al. Popa; lFC Cisnădie: Gheorghe – Hârciagă, Câmpean, Armenean, V. Avram – Florea, P. Ciucă, Chimir, A. Ianc – Dicher, P. Munteanu, iar la reluare Toderaş – Grecu, Şauca, Costea, Bărbuleţ, Loga. „A fost un meci mai aparte, pe teren întâlnindu-se foşti coechipieri. Sunt mulţumit de modul cum ne-am prezentat, dar încă mai căutăm un vârf de atac”, a spus antrenorul Ion Ilie, a cărui echipă va mai susţine vineri, de la ora 16.00, tot la Sebeş, un joc de verificare cu Europa Alba Iulia.
Din distribuţia formaţiei sibiene au făcut parte albaiulianul Hârciagă, alături de „ex”- zlătnenii V. Avram, P. Ciucă, A. Ianc, P. Muntean şi Toderaş (lipsind Cos. Simtion – uşor accidentat). „N-a fost o întâlnire specială, doar o simplă verificare. Zlatna, deşi slăbită prin despărţirea de atâţia jucători s-a comportat bine, a fost o surpriză plăcută pentru mine”, a apreciat Mihai Dăscălescu, cel care a condus în tur echipa de pe Ampoi. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Alba Iulia, victorii pe linie la Under 13, baschet feminin!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia are victorii pe linie la Under 13, baschet feminin, fetele conduse de antrenorul Valentin Urian având 8 meciuri adjudecate. Echipa de baschet feminin Under 18 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are victorii pe linie în această stagiune, câștigând toate meciurile susținute, 8 la număr. Ultimul turneu s-a disputat, recent, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea