Rămâi conectat

Curier Județean

Amical în caniculă. FC Unirea Alba Iulia – FC Maramureş 1-2 (0-0)

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Două formaţii ce încă se caută, colege de serie în viitoarea stagiune, FC Unirea Alba Iulia şi FC Maramureş Universitar Baia Mare au susţinut un joc de verificare încheiat cu scorul de 1-2 (0-0), goluri înscrise de Contor (74), respectiv Moldovan (70), R. David (82).

Căldură mare pe „Cetate”, dar şi spectatori de lux („Limoniu” şi Cornel Ţălnar), la un meci în care au fost utilitate distribuţiile: *FC Unirea Alba Iulia: Pascal – Schuller, I. Stan, Bumbac, M. Oprea – Cl. Oara, Negură, Coţolan, A. Ianc – S. Mureşan, M. Petrescu; au mai intrat Clipici, Fulea, Potopea, Cos. Simtion, Contor, Al. Popa, Benga, G. Croitoru, Szabo (Tg Mureş, în probe), Damian, M. Moga (Bucurică – învoit, Lasc nu s-a mai prezentat); *FC Maramureş: Apostol – Marcu, Hodor, G. Toma, De Rossa – Dîrlea, Sall Seydo, V. Pop, Petruş, V. Giurgiu, Liutec; au mai jucat Olar, M. Deac, Fl. Achim, Gheorghiu, A. Câmpean, Mariş, Gavrilă, I. Grozav, R. David, Mateaş, Moldovan.

*Negocieri cu FC Vaslui pentru I. Stan şi Schuller

La întâlnire a asistat şi Ioan Danciu, reprezentantul echipei lui Porumboiu, pentru a-i vedea la lucru pe tinerii fundaşi unirişti I. Stan şi Schuller, fostul arbitru întreţinându-se la final câteva minute cu primul dintre aceştia. „Nu ştiu mare lucru în privinţa transferului. Ideal ar fi să se înţeleagă cluburile, iar eu să rămân împrumut la Alba Iulia”, a afirmat Ionuţ Stan. După mai multe discuţii telefonice, oficialii albaiulieni au transmis grupării moldovene că ar fi dispuşi să-i cedeze pe cei doi contra unei sume totale cifrate la 150.000 de euro, mutare ce ar salva financiar Unirea Alba Iulia. Până sâmbătă, negocierile în privinţa lui Ionuţ Stan au avut următoarele coordonate: uniriştii au solicitat 100.000 de euro, iar FC Vaslui a oferit 50.000 de euro.

*Criza îl apasă pe Gherman

Deşi echiperii albaiulieni au primit după joc „câteva milioane, de buzunar” de la şefii, criza bântuie în Cetatea Marii Uniri, câţiva jucători, nemulţumiţi (Bumbac, Pascal, S. Mureşan) ameninţând că nu se mai prezintă la antrenamente! „Căutăm variante pentru supravieţuire, dar din păcate lucrurile nu sunt în regulă, noi ne-am reunit pentru a nu ne desfiinţa. Este foarte dificil să lucrăm în asemenea condiţii şi trebuie tras un semnal de alarmă. Nu putem continua aşa, eu am dorit să facem câte două antrenamente pe zi, dar nu există vitaminizare şi alimentaţie”, a explicat antrenorul Stelian Gherman.

*Băimărenii revin joi la Zlatna

Echipa lui Romică Buia a mai jucat vineri seara un „amical”, în nocturnă, pe Ampoi, scor 0-2 (0-1) cu Voinţa Sibiu şi miercuri va întâlni la Baia Mare pe Olimpia Satu Mare. De joi, băimărenii, care vor susţine jocurile interne din Liga a 2-a pe stadionul „Minaur” vor reveni în Alba pentru alte două teste: vineri cu CSO Cugir, şi sâmbătă returul cu Voinţa Sibiu. În perspectivă se intenţionează ca CS Zlatna (retrogradată din Liga a 3-a) să activeze în Liga a IV-a sub forma unui „satelit” al grupării băimărene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Sute de albaiulieni au participat la lecții de acordare a primului ajutor în cazul înecului sugarilor sau copiilor, organizate de salvatorii ISU

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Sute de albaiulieni au participat la lecții de acordare a primului ajutor în cazul înecului sugarilor sau copiilor, organizate de salvatorii ISU Sâmbătă, 24 februarie, în incinta Alba Mall, salvatorii ISU Alba au organizat prima zi a acțiunii de lecții de prim ajutor în cazul înecului sugarilor sau copiilor cu mâncare sau diverse […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea