Rămâi conectat

Politică Administrație

Amfiteatru nou la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, cu sprijinul CJ Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, a participat astăzi la inaugurarea amfiteatrului din incinta Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, la dotarea căruia au fost folosite și fondurile obținute de liceu drept premiu în cadrul Concursului „Școala de nota 10” organizat de Consiliul Județean Alba.

„Mă bucur că proiectul nostru generează astfel de rezultate, ajutând la ridicarea calității actului de învățământ în școlile și liceele județului Alba.

Sper ca exemplul de astăzi să atragă în ediția de anul acesta a proiectului și acele școli care au ezitat până acum să intre în competiție. Iată că se pot face lucruri importante cu premiile obținute în acest concurs.” – a declarat domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

“Proiectul Școala de nota 10, a fost realizat în premieră de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, în anul 2012,  sub forma unei competiții între unitățile de învățământ din județ.

La acest proiect au participat circa 60% din unitățile de învățămând din județ, fiind premiate atât școlile, cât și profesorii și elevii care au contribuit la obținerea unor rezultate deosebite în educație”, se mai arată în comunicatul remis presei Consiliul Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea