Rămâi conectat

Actualitate

Amenzi în valoare de 119.335 de lei aplicate de poliţiştii din Alba într-o săptămână. Peste 1.000 de de autoturisme au fost verificate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat 1021 de sancţiuni contravenţionale, în urma unei acţiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. Activităţile de control s-au desfăşurat conform calendarului de acţiuni al Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Rutieră.

În perioada 19-23 iunie  a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul Rutier, a desfăşurat o acţiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

La această acţiune au participat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Birourilor/Compartimentelor Rutiere din cadrul poliţiilor municipale si orăşeneşti, în colaborare cu polițiști din cadrul Birourilor/ Formațiunilor de Ordine Publică/Secțiilor de Poliție Rurală, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În această perioadă au fost verificate peste 1000 de autoturisme, fiind aplicate 1021 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 119335 lei.

Polițiștii au aplicat 1021 de sancțiuni contravenţionale, astfel: 383 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru alcool, 88 de sancţiuni aplicate pietonilor, 58 de sancţiuni aplicate bicicliştilor, 9 pentru neacordare de prioritate pietonilor, o sancţiune pentru neacordare de prioritate autoturisme, 14 sancţiuni pentru depăşire neregulamentara, 47 pentru nefolosirea centurii de siguranţă iar restul pentru alte abateri rutiere.

Au fost constatate 11 infracțiuni rutiere, din care: o alcoolemie, 7 infracțiuni de conducere fără permis şi 3 infracţiuni  de conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Au fost reţinute 9 certificate de înmatriculare şi 31 de permise de conducere.

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea