Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 12.000 de lei după o acțiune a polițiștilor din Baia de Arieș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Baia de Arieş şi pe raza localităţilor rurale arondate. Au fost constatate 3 infracţiuni şi au fost aplicate 55 de amenzi, în valoare de peste 12.180 lei.

La data de 11 iunie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Baia de Arieş şi posturile de poliţie Lupşa, Sălciua, Poşaga şi Ocoliş, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 35 de persoane şi controlate 52 de autovehicule.

Au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au fost constatate 55 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 12.180 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 53 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar două la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea