Rămâi conectat

Actualitate

Amenzi de peste 10.000 de lei pentru recoltări ilegale de fructe de pădure

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În perioada 2-3 iulie a.c., treisprezece persoane, originare din judeţul Bihor, au fost sancţionate contravenţional de jandarmii montani deoarece au fost surprinse în timp ce recoltau ilegal fructe de pădure din zona Arieşeni, judeţul Alba.

Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la 10400 de lei. Totodată au fost ridicate în vederea confiscării şi predate ocolului silvic competent teritorial peste 300 kg de afine nesortate.

Pentru prevenirea altor incidente de acest fel jandarmii avertizează că ”recoltarea din fondul forestier naţional a produselor nelemnoase specifice, fără acordul proprietarului şi/sau al ocolului silvic care asigură administrarea pădurii constituie contravenţie silvică şi se sancţioneazã cu amendă de la 800 lei până la 1.000 lei”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei

Ziarul Unirea

Publicat

în

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei Se circulă cu restricții de viteză pe autostrada A1- Sebeș-Turda, din cauza unor lucrări la rostul de dilatație, deteriorat din cauza caniculei, a anunțat DRDP Cluj. Citește și: 15-16 iulie 2024 | COD ROȘU de CANICULĂ în Alba: Maximele ajung la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea