Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Amenzi de 60.000 de lei aplicate de ITM Alba pentru muncă la negru

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba a amendat recent patru firme din județ cu un total de 60.000 de lei după ce au fost descoperite 6 persoane care munceau la negru.

Este vorba despre o brutărie, unde au fost depistați trei muncitori fără forme legale de angajare, și 3 societăți comerciale din domeniul comerțului, unde au fost găsite la muncă alte 3 persoane fără acte.

În domeniul relațiilor de muncă, inspectorii ITM au verificat săptămâna trecută, în total 43 de firme cu 759 de salariați. Pe lângă amenzile pentru muncă la negru s-au mai aplicat sancțiuni în valoare de 3.900 de lei și 156 de evertismente pentru diverse nereguli.

În domeniul sănătății și securității în muncă au fost verificate 32 de unități iar pentru deficiențele constatate s-au aplicat amenzi în valoare totală de 7.500 de lei și 33 de avertismente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea