Rămâi conectat

Ştirea zilei

AMENDĂ de 15.000 lei pentru o tabără școlară din Arieșeni: Ce nereguli au descoperit inspectorii DSP Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AMENDĂ de 15.000 lei pentru o tabără școlară din Arieșeni: Ce nereguli au descoperit inspectorii DSP Alba

O tabără din comuna Arieșeni a fost amendată cu 15.000 de lei, în urma unui control al Direcției de Sănătate Publică Alba, organizat astăzi, 24 august.

Urmare a unui control derulat de inspectorii DSP, azi 24.08.2021, la un operator economic din comuna Arieseni care administrează o pensiune turistică și organizează activități de tip tabere școlare , a fost aplicată o sancțiune contravenționala in cuantum total de 15.000 de lei după cum urmează:

– 10.000 de lei in baza ART 55 lit H din HG 857/2011 pentru neavizarea și neaprobarea meniului elaborat pentru copiii și tinerii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și particulare, inclusiv tabere.
– 5000 de lei in baza ART 56 lit H din HG 857/2011 pentru neasigurarea condițiilor de igienă privind spălarea și depozitarea rufăriei.

Menționam ca unitatea controlată a mai fost sancționată in 07.07.2021 cu amenda contravenționala in cuantum de 3000 de lei pentru neefectuarea operațiunilor de curatenie, dezinfecție a locurilor de munca, utilaje sau ustensile.

La data și ora controlului in unitate erau prezenți 85 de copii și 10 adulți.

DSP Alba va continua acțiunile de verificare a operatorilor economici in scopul protejării sănătății populației și prevenirii îmbolnăvirilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea