Rămâi conectat

Curier Județean

Ambasadorul Ungariei, Oszkar Fuzes, în vizită la Blaj. Mai mulţi investitori industriali maghiari interesaţi să se dezvolte aici

Alexandra Mates

Publicat

în

Excelenţa Sa, Ambasadorul Oszkar Fuzes a fost primit vineri, 15 martie, la Primăria Blaj de către primarul Gheorghe Valentin Rotar într-o întâlnire în cadrul căreia s-a discutat despre colaborarea româno-maghiară la nivel local în domenii precum cel economic şi cel cultural.

I-am spus domnului ambasador că la Blaj nu există decât o singură voce, cea de susţinere a investiţiilor şi de a îndeplinii toţi paşii pentru ca ei să găsească un loc prielnic pentru dezvoltare”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Ambasadorul maghiar a transmis primarului Rotar că este în discuţii cu patru investitori din domeniul industrial care sunt interesaţi de amplasarea la Blaj. Administraţia publică locală şi-a exprimat interesul de a oferi oricărui investitor întregul suport logistic în vederea creării la Blaj a unor noi locuri de muncă.

Gheorghe Valentin Rotar a mai discutat cu ambasadorul Oszkar Fuzes despre recenta înfrăţire a municipiului Blaj cu localitatea Cegledbercel din Ungaria şi despre viitoarele proiecte de colaborare pe linia culturală şi a tradiţiilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Atelier de parenting organizat de biblioteca „Lucian Blaga” dedicat pentru viitorii și proaspeții părinți

Bogdan Ilea

Publicat

în

Atelier de parenting organizat de biblioteca „Lucian Blaga” dedicat pentru viitorii și proaspeții părinți Miercuri, 6 martie, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează un atelier de parenting dedicat pentru viitorii și proaspeții părinți. Aceștia vor putea să vorbească cu un specialist și să consulte literatura de specialitate pentru eventualele întrebări pe care le au. Miercuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea