Rămâi conectat

Politică Administrație

Ambasadorul Chinei în vizită de lucru în județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

intalnire ambasador ChinaIon Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a primit în această dimineață vizita Excelenței Sale, doamna HUO Yuzhen, Ambasadorul Extrordinar și Plenipotențiar al Republicii Chineze în România.

Cei doi oficiali au discutat despre posibilitățile de colaborare  și despre întărirea parteneriatului existent între județul Alba și regiunea Gansu din China.

Mă bucură vizita Excelenței Sale, doamna Ambasador Huo, în județul Alba pentru că este un semn de încredere și apreciere față de județul nostru și de cetățenii din Alba. Am discutat despre posibilitățile de cooperare și dezvoltare, la nivelul județului Alba, inclusiv dezvoltare economică. După cum știți județul Alba are deja un parteneriat cu o regiune Chineză, regiunea Gansu, această relație de prietenie fiind una pe care o vom aprofunda și o vom dezvolta în viitor”, a spus președintele CJ Alba la finalul întâlnirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea