Rămâi conectat

Actualitate

Amazon Black Friday 2017. Mii de oferte din toate categoriile pe giganticul online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amazon Black Friday 2017. Mii de oferte din toate categoriile pe giganticul online.

Toată lumea planifică cu câteva luni înainte de sărbători cadourile pentru cei dragi. Site-ul Amazon este o bună sursă de inspiraţie pentru cei care caută cadoul perfect pentru diferite ocazii speciale. Mai jos sunt enumerate unele dintre miile de oferte din toate categoriile de pe giganticul online.

Unele dintre acele oferte sunt: până la 30% din jucăriile preferate, cum ar fi Tickle Me Elmo, LEGO Creator şi Pokemon plushes, până la 22% la dispozitivele şi pachetele Amazon precum Fire TV + Echo Dot , până la 70% din produsele de uz casnic.

În afară de cumpărăturile pe care le faceţi de pe browserul telefonului, puteţi, de asemenea, să vizitaţi magazinul sau să utilizaţi aplicaţia Amazon. Una dintre noile funcţii în aplicaţie este vizualizarea AR, care permite utilizatorilor să vizualizeze modul în care un element va arăta în spaţiul dumneavoastră.

Nu uitaţi să verificaţi pagina Insider Picks pe Black Friday pentru a vedea şi mai multe oferte excelente pe Amazon şi în afara acesteia.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni ANM a emis luni, 17 iunie 2024, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 17 – 30 iunie 2024. Specialiștii ANM anunță […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea