Alte două persoane aflate în autoizolare la domiciliu, transportate în CARANTINĂ la secția dermato-infecțioase a SJU Alba Iulia

Încă două persoane aflate în autoizolare la domiciliu vor fi transportate în CARANTINĂ la secția dermato-infecțioase a SJU Alba Iulia.

Un bărbat și o femeie din Alba vor fi transportați sâmbătă, 29 februarie, la secția dermato-infecționase a Spitalului Județean Alba Iulia, după ce în prealabil au sunat la 112 acuzând febră, cealaltă dureri în gât și dificultăți în respirație.

ELIT

Cei doi pacienți se aflau până în prezent în autoizolare la domiciliu. Potrivit DSP Alba, vor fi transportate conform procedurii la secția dermato infecțioase a SJU Alba Iulia, unde le vor fi recoltate probe și trimise la Cluj pentru investigații.

Din primele informații, cei doi s-ar fi întors recent din Italia.

Mihail David - 2020

UPDATE: La această oră nu avem pe teritoriul județului Alba cazuri confirmate de covid19 sau care să se încadreze pe definiția de caz suspect. Persoanele transferate sunt persoane întoarse din Italia, aflate în autoizolare, care solicită asistență medicală și investigații. Suntem prevăzători și respectăm protocoalele. Nu este nici un motiv de panică, ne facem datoria.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...