Rămâi conectat

Actualitate

All-Star Game se va juca sâmbătă 31 martie ora 18.00 la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

All Star Game de baschet feminin 2012 se va juca sâmbătă 31 martie ora 18.00 la Alba Iulia si va fi transmis in direct de TVR 3.

Acest concept de import reprezintă un meci spectacol ce va reuni cele mai bune jucătoare din campionatul intern. După meciul vedetelor va avea loc la restaurantul Astoria balul de caritate cu o prezentare de moda si o licitatie la care se vor pune la bătaie tricourile jucatoarelor.

Alba Iulia va fi în data de 31 martie, datorită acestui eveniment considerat evenimentul anului în sportul albaiulian, în lumina reflectoarelor. Acest lucru confirmă importanţa tot mai mare a acestei ramuri sportive, baschetul.

All Star Game înseamnă că toţi jucătorii de valoare, români şi străini, votaţi de suporteri, presă şi tehnicieni, se vor întâlni la Alba Iulia. Înseamnă şi un demers social care arată că sportivilor şi Federaţiei de Baschet le pasă, prin prezenţa noastră în şcoli şi spitale, dar şi printrun bal de caritate. Cât despre meci, sunt convinsă că o să vedem un spectacol total”, a spus Carmen Tocală, preşedintele FR Baschet.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Zile de FOC! Cea mai fierbinte vară din istorie. La Mecca, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii

Unirea Ziarul

Publicat

în

Zile de FOC! Cea mai fierbinte vară din istorie. La Mecca, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii Este o vară cu fenomene extreme în multe zone ale lumii. La Mecca, unde are loc pelerinajul anual al musulmanilor, peste 1.000 de oameni au murit din cauza căldurii. În orașul din vestul Arabiei Saudite […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea