Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL: Susținem declanșarea alegerilor anticipate. Singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuși

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Instabilitatea politică și guvernamentală cauzată de disputele de clan din PSD este singura realizare a lui Liviu Dragnea și a camarilei din jurul său.

Din ce în ce mai mulți tineri consideră că singura soluție pentru viitorul lor este să plece din țară, în timp ce văd că PSD este preocupat să își pună oamenii în poziții cheie în instituțiile statului, pentru atingerea unor obiective personale și pentru bunăstarea propriului buzunar.

Rata șomajului în rândul tinerilor este de peste trei ori mai mare raportat la totalul populației, dar remedierea acestui aspect nu se află pe agenda liderilor PSD. PSDragnea își bate joc de viitorul generației noastre și, de aceea, Tineretul Național Liberal susține declanșarea alegerilor anticipate. Cel mai probabil, viitorul premier al PSD ar avea aceeași soartă cu Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose: mandat de 6 luni iar apoi, Liviu Dragnea va arunca din nou România în instabilitate și criză politică, toate acestea dintr-o rațiune simplă, singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuși.

În urmă cu 100 de ani, în 1918, Partidul Național Liberal făcea parte din forțele care au făcut posibilă Marea Unire. În schimb, în 2018, PSD dovedește că este capabil doar de haos și dezbinare. Noi, tânara generație, vom achita nota de plată a incompetenței guvernării PSD. De aceea, facem un apel la toate forțele politice din Parlament, inclusiv la PSD, pentru a susține propunerea PNL de rezolvare pe termen lung a actualei crize: declanșarea alegerilor anticipate.

Într-un singur an, PSD a reușit să distrugă imaginea României în plan internațional, viața s-a scumpit, nivelul de trai a scăzut, iar efectele acestei guvernări iresponsabile vor deveni din ce în ce mai dezastruoase. Reîntoarcerea la cetățean prin declanșarea alegerilor anticipate este cea mai bună soluție pentru România. Dacă liderii PSD sunt atât de convinși că datele din sondajele de opinie le sunt atât de favorabile precum pretind, atunci presupunem că nu vor avea motive să se împotrivească și vor susține această soluție.

Rezolvarea urgentă și sănătoasă a crizei generate de PSD va putea salva începutul următorilor 100 de ani și moștenirea pe care noi o lăsăm astăzi generațiilor ce vor sărbători 200 de ani de la Marea Unire.

Alin Ignat, Prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea