Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL: Susținem declanșarea alegerilor anticipate. Singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuși

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Instabilitatea politică și guvernamentală cauzată de disputele de clan din PSD este singura realizare a lui Liviu Dragnea și a camarilei din jurul său.

Din ce în ce mai mulți tineri consideră că singura soluție pentru viitorul lor este să plece din țară, în timp ce văd că PSD este preocupat să își pună oamenii în poziții cheie în instituțiile statului, pentru atingerea unor obiective personale și pentru bunăstarea propriului buzunar.

Rata șomajului în rândul tinerilor este de peste trei ori mai mare raportat la totalul populației, dar remedierea acestui aspect nu se află pe agenda liderilor PSD. PSDragnea își bate joc de viitorul generației noastre și, de aceea, Tineretul Național Liberal susține declanșarea alegerilor anticipate. Cel mai probabil, viitorul premier al PSD ar avea aceeași soartă cu Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose: mandat de 6 luni iar apoi, Liviu Dragnea va arunca din nou România în instabilitate și criză politică, toate acestea dintr-o rațiune simplă, singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuși.

În urmă cu 100 de ani, în 1918, Partidul Național Liberal făcea parte din forțele care au făcut posibilă Marea Unire. În schimb, în 2018, PSD dovedește că este capabil doar de haos și dezbinare. Noi, tânara generație, vom achita nota de plată a incompetenței guvernării PSD. De aceea, facem un apel la toate forțele politice din Parlament, inclusiv la PSD, pentru a susține propunerea PNL de rezolvare pe termen lung a actualei crize: declanșarea alegerilor anticipate.

Într-un singur an, PSD a reușit să distrugă imaginea României în plan internațional, viața s-a scumpit, nivelul de trai a scăzut, iar efectele acestei guvernări iresponsabile vor deveni din ce în ce mai dezastruoase. Reîntoarcerea la cetățean prin declanșarea alegerilor anticipate este cea mai bună soluție pentru România. Dacă liderii PSD sunt atât de convinși că datele din sondajele de opinie le sunt atât de favorabile precum pretind, atunci presupunem că nu vor avea motive să se împotrivească și vor susține această soluție.

Rezolvarea urgentă și sănătoasă a crizei generate de PSD va putea salva începutul următorilor 100 de ani și moștenirea pe care noi o lăsăm astăzi generațiilor ce vor sărbători 200 de ani de la Marea Unire.

Alin Ignat, Prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Иоханниc 16 ianuarie 2018 at 15:02

Ce dobitoc…. Va bat pesedisti cu un scor si mai mare decat in 2016 daca faceti alegeri anticipate acum. Vreti sa fie singuri la guvernare? Faceti alegeri anticipate… ca ei atat asteapta. O sa castige din nou si o sa vi-l ejecteze si pe sasalau de la Cotroceni.

Tara lui Papura Voda 16 ianuarie 2018 at 19:29

Nici voi nu sunteti mai prejos!
De-asta suntem unde suntem, neam de neam v-ati perindat toti pe langa ciolan, zeci de ani!
Daca as scrie ce meritati toti, din fiecare partid, nu cred ca mi-ar fi aprobat comentariul, desi nu e greu de ghicit, s-a mai intamplat o data !

dolfi 16 ianuarie 2018 at 21:26

PSD si PNL aceeasi Mizerie!
ALDE si PSD aceeasi Mizerie!
PNL si PDL aceeasi Mizerie!
PSD si PDL aceeasi Mizerie!
Oricum te uiti, aceiasi hoti, sub culori diferite!

crestinu` si....nu prea 18 ianuarie 2018 at 10:16

Sustineti bre, sustineti ….orice e contra ! Inclusiv impotriva voastra !

Comentariile sunt oprite