Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alin Ignat poate să preia funcția de deputat de Alba rămasă vacantă după decesul lui Corneliu Olar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Ignat poate să preia funcția de deputat de Alba rămasă vacantă după decesul lui Corneliu Olar

Corneliu Olar, deputatul moților, așa cum era cunoscut de aproape toată lumea a trecut la cele veșnice în seara zilei de 14 februarie 2022, după o lungă și grea suferință, luptând până în ultima clipă cu o boală cruntă și neiertătoare.

Citește și: DOLIU în Alba: Corneliu Olar, deputatul moților, a trecut la cele veșnice

Citește și: Sute de mesaje de condoleanțe pentru Corneliu Olar, deputatul moților. „De acolo de sus va veghea ca moții lui să aibă o viață bună”

Olar a fost o figură emblematică pentru Țara Moților în ultimii ani, născut în comuna Horea, județul Alba, în urmă cu 62 de ani, el a fost un luptător constant ”cu arma legii” pentru drepturile moților, promovând în Parlamentul României numeroase legi în favoarea locuitorilor din Apuseni, una dintre acestea numindu-se chiar ”Legea Moților”.

Fost consilier local și secretar de stat, Alin Ignat poate să „moștenească” funcția de deputat de la răposatul Corneliu Olar și să devină deputat de Alba, legea îl favorizează, în condiția în care acesta alege și acceptă să fie numit deputat de Alba ca urmare a decesului lui Corneliu Olar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea