Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Alianţa partidelor de opoziţie redă speranţa românilor!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

„Trebuie să dăm românilor speranţa că pot trăi aici o viaţă decentă, fără să fie umiliţi, fără să fie nevoie să facă parte din clientela PDL. O astfel de alianţă poate funcţiona tocmai pentru că din ea lipseşte Traian Băsescu, personajul care a distrus toate alianţele de până acum, urmărindu-şi doar interesul său îngust şi meschin. Avem de ales între a face sacrificii politice pentru constituirea acestei alianţe şi menţinerea riscului ca România să fie supusă în continuare regimului Băsescu/PDL, care a făcut atât de mult rău românilor”, a spus liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu. El a amintit apoi că PSD face alianţă cu ACD – Alianţa de Centru Dreapta pentru a bloca orice şansă ca Traian Băsescu să-l pună iarăşi pe Boc premier. România trebuie să redevină o ţară în care cetăţenii sunt protejaţi, o ţară în care cei care muncesc sunt răsplătiţi, iar cei care fură sunt pedepsiţi. „PSD va repara marile nedreptăţi făcute pensionarilor, bugetarilor, celor din mediul privat, tuturor celor cărora li s-au tăiat veniturile în mod ilegal în aceşti doi ani. Va relansa economia folosind mecanisme simple, cu accent pe locurile de muncă şi pe dezvoltarea economică. De asemenea, PSD îi va pedepsi pe cei care au greşit în aceşti doi ani. Cei care au fost la putere au făcut abuzuri şi vor trebui să plătească”, a spus liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O tânără din Alba, mamă și antreprenoare dedicată: Delicate Lace, povestea brand-ului creat de trei generații de femei. ”Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără din Alba, mamă și antreprenoare dedicată: Delicate Lace, povestea brand-ului creat de trei generații de femei. ”Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut” „Am crescut printre dantele, voaluri şi cu sunetul de fundal al maşinii de cusut, toate acestea datorită mamei mele, a cărei pasiune pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea