Alianţa ACD-PSD învingătoare

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Florin Roman, vicepreşedintele PNL Alba a prezentat ieri, în premieră, într-o conferinţă de presă un sondaj de opinie executat de Agenţia de Rating Politic, în care este analizată intenţia de vot la nivel naţional, regional, judeţean şi local pentru principalele partide politice -inclusiv alianţele nou formate. Sondajul de opinie va fi analizat şi sâmbătă, la Bucureşti, cu ocazia semnării protocolului de colaborare între Alianţa de Centru Dreapta (ACD) şi PSD. Pe regiuni, liberalii conduc detaşat în Ardeal, cu 30,8% intenţie de vot, iar ACD cu 29,9% în timp ce PDL are o intenţie de vot de 25,2-25,1%. O viitoare alianţă PSD-PNL-PC are în Ardeal, potrivit sondajului, o intenţie de vot de 55,2% iar PDL 25,5%. Pe capitale de judeţ, PNL are o intenţie medie de vot de 27,1%, ACD are 29% iar Alianţa PSD-PNL-PC, 61%, în condiţiile în care pentru PDL şi-au exprimat intenţiile de vot un procent între 21-24% dintre cei intervievaţi. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

NECUNOSCUT 5 februarie 2011 at 15:01

Aceste procente nu sunt doar in visul unora , ci este o realitate adevarata,aceasta alianta este colacul salvator al Romaniei sa fie intr-un ceas bun si cu noroc.

A 5 februarie 2011 at 15:23

Sa le fie dupa cat de curate, sincere si dezinteresate material le sunt scopurile! Atata noroc sa aiba!

un tanar 6 februarie 2011 at 10:38

Aceasta realitate este prezentata de I-REALITATEA TV si daca te-ai uita mai putin la TV ti-ai da seama ca REALITATEA de care vorbesti este cu totul alta .

Ion popescu 6 februarie 2011 at 8:37

Bai A si cu Horea, las ca sunteti voi PDL-istii mai buni ca restul… Ati facut mult pentru tara asta, mai avem un pic si murim de foame… tristilor!!!!

NECUNOSCUT 6 februarie 2011 at 9:57

Niciodata glasul……… nu se urca la ceruri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PDListilor a-ti pus-o , a-ti facut batul vai de voi si de mama voastra.

un tanar 6 februarie 2011 at 10:18

Daca sperati ca ajungeti la ciolan si va indestulati iarasi va inselati amarnic .Sper sa aiba atata discernamant cei care voteaza si sa nu fie in zadar sacrificiile care le-au facut in ultimi doi ani. In rest numai de bine Voi cu sondajele traiti de ceva timp- MAI PUTIN BINE!!!!

A 6 februarie 2011 at 10:20

…ati mai topait voi de bucurie si Basescu a iesit presedinte…

sfantuzutu 6 februarie 2011 at 10:53

Probabil cei care sustineti aceasta alianta puteti sa ma luminati si pe mine pentru a trece de partea voastra .Ma framanta o intrebare .in afara de a – ,,REDA SPERANTA ROMANILOR si ,,SA-L DAM JOS PE BASESCU” – citatele apartin ,,micutului” Titulescu – Ce alte planuri mai aveti pentru tara asta ???!!!!!

MISU 6 februarie 2011 at 15:21

UN PARTID CA PD-L CARE DUPA CE A FOST MAI BINE DE 15 ANI IN INTERNATIONALA SOCIALISTA ( ARE TRANDAFIRUL- SIMBOLUL STANGII CA SIGLA ), SA SE DECLARE DE DREAPTA SI SA MAI FIE SI IMBECILI CARE SA CREADA si in consecinta sa-l voteze dupa toate minciunile, hotiile, incompetenta si promovarea nulitatilor ESTE PESTE PUTEREA DE INTELEGERE A ORICARUI OM NORMAL DIN AFARA ROMANIEI.

NECUNOSCUT 6 februarie 2011 at 20:57

Pe buna dreptate s-a topait de bucurie pentru ca in tara alegerile prezidentiale au fost cistigate de candidatul PSD doar in urma furturilor si a hotiilor savirsite de cel care a fost rasplatit cu functia de ministru de externe, a ajuns cistigator baselu, dar ce sa-i faci asa sunteti voi toti pdlei ( hoti, mincinosi si tupeisti).

Comentariile sunt oprite