Rămâi conectat

Sport

Alexandru Sibișan, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medaliat cu bronz în finala Campionatului Național de Judo U15

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alexandru Sibișan, judoka legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a fost medaliat cu bronz în finala Campionatului Național de Judo U15, ce s-a desfășurat în perioada 9-11 martie 2018 la Râmnicu Vâlcea.

La Campionatul Național de Judo U15 (Juniori III) au participat trei judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia, Bogdan Alesia (categoria 52 de kilograme), Andreea Micu (cat. 57 kg) și Alexandru Sibișan (cat. 73 kg). Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Cel mai bun rezultat a fost obținut de Alexandru Sibișan, care a ocupat, la individual, a treia treaptă a podiumului.

”Îi felicităm pe cei trei sportivi participanți și suntem mândri de reușita lui Alexandru, un sportiv cu potențial imens, care, după un an 2017 foarte bun, confirmă în continuare”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.
Următoarea competiție, Cupa Miado`s, este programată în 17 martie, la Sibiu.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are în prezent șapte secții active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia promovează, cu prioritate, disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea