Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Alexandru Samoilă – şef de promoţie la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia: „Anii de liceu sunt cei mai frumoşi”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Alexandru Samoilă este şeful de promoţie din anul 2013 al Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia după ce a terminat cei patru ani de studiu cu media 9,62. După cum ne-a relatat, Florin s-a maturizat foarte mult în anii de liceu, dar a fost şi un bun prilej de a ieşi în evidenţă la olimpiadele şcolare de geografie şi matematică, concursuri la care a ajuns până la faza judeţeană.

„Cei patru ani de școala mi s-au părut mai frumoși decât toți cei 8 ani din școala generală pentru că au fost anii în care am început să văd lumea cu alți ochi și pentru acest lucru vreau să-i mulțumesc domnului profesor Fiţ Florea Alexandru. De asemenea au fost anii care m-au schimbat, de la băiatul model din generală, am ajuns să-mi fie confiscate cărţile de 66 de către profesori și să fiu prins de doamna directoare în timp ce jucam ping-pong în clasă, în ziua în care aveam inspecție” a spus absolventul despre cei 4 ani de liceu, mulţumind totodată profesorilor pentru lecţiile predate.

Din toamnă tânărul vrea să urmeze Universitatea de Politehnică pentru a se specializa la Facultatea de  Mecanică sau la Facultatea de Electronică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea