Alexandru Pereş şi PDL Alba – condamnaţi la o viaţă de muncă în folosul Elenei Udrea!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Dacă un lider al PDL Alba comentează activitatea politică a PSD înseamnă că el este preocupat, am putea spune îngrijorat, că social democraţii din Alba reuşesc să atragă simpatia locuitorilor judeţului. Mai mult, liderii PDL Alba ştiu că astăzi PSD este principala formaţiune politică în intenţiile de vot ale cetăţenilor din Alba şi caută tot felul de metode de a denigra activitatea politică a social democraţilor şi a liderului PSD Alba, Ioan Dîrzu. Cu toate acestea, ori de câte ori vorbim de senatorul pe viaţă Alexandru Pereş nu se poate să nu observăm frica unui om care a trăit mereu de pe urma partidelor şi din bani publici. Cu siguranţă secretarul PDL Alba este speriat că după ce judeţul Alba va fi eliberat de gaşca politică a lui Hava va trebui să dea socoteală în faţa oamenilor cu privire la activitatea sa din ultimii 20 de ani. Prin urmare îi sfătuim sincer pe portocalii din judeţul Alba să fie preocupaţi în continuare să o slujească pe Elena Udrea, pentru a căror tocuri, rochii şi poşete au condamnat judeţul Alba şi municipiul Alba Iulia la sărăcie şi la subdezvoltare economică. În loc să fie preocupat de activitatea PSD şi să facă previziuni, domnul Pereş ar trebui să ne explice ce face concret pentru cetăţenii din Alba, că sfaturile nu le ţin de foame, pentru sutele de mii de lei pe care le câştigă anual din funcţia de parlamentar şi pentru care actualul guvern condus de Udrea şi Boc au sacrificat pensiile şi salariile oamenilor.
Social democraţii din Alba cred în necesitatea unei opoziţii unite şi în proiectul USL, vom colaborare cu partenerii liberali pentru ca forţa politică a ambelor formaţiuni şi a liderilor opoziţiei să fie folosită cât mai eficient. Împreună vom elibera judeţul de gaşca portocalie care a dus judeţul la sărăcie. Este foarte clar pentru toţi partenerii USL că doar printr-o opoziţie puternic mobilizată putem schimba actualul regim politic, care cu fiecare zi care trece devine tot mai dictatorial şi mai greu de suportat de cetăţeni.
Biroul de presă al PSD Alba

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

BARBANTAN 22 august 2011 at 12:00

OARE DE CE ‘gasca portocalie’ si nu PDL cum est normal,oare cine a ingropat UTILAJUL(UTEPS),REFRACTARA ,ETC acolo unde aveau loc de munca multi albaiulieni,chiar asa cred PSD SI PNL ca cetatenii uita totul se insala si \vom colaborare\ suna ciudat pt limba romana.Ar fii bine de aflat cam ce salarii au angajatii de la firmele unde domnii de la PNL si PSD SANT PATRONI SI ACTIONARI

Comentariile sunt oprite