Rămâi conectat

Sport

Alexandru Iancu – medalie de bronz la „na]ionalele” de înot

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campionatul Naţional de înot pentru juniori II s-a desfăşurat la Baia Mare în perioada 7-10 aprilie, la concurs participând 220 sportivi (129 băieţi şi 91 fete) de la 37 de cluburi din ţară, între care şi Liceul Sportiv Alba Iulia, cu 6 înotători, pregătiţi de profesorii Nicolae Bob şi Monica Sima. Cel mai bun rezultat a fost realizat de Alexandru Iancu (antrenor Nicolae Bob) – o medalie de bronz în proba de 200 metri spate. Competitorul albaiulian a mai terminat pe poziţia a 4-a în proba de 100 metri spate (la o sutime de poziţia a treia) şi pe locul al 7-lea în proba de 50 metri spate.
S-au mai clasat în primii 8 următorii concurenţi: *Dragoş Rus – locul 4 în proba de 200 metri bras (la 4 sutimi de locul trei), locul 6 în probele de 100 metri bras şi 50 metri spate, locul 7 în probele de 50 metri bras şi 100 metri spate, precum şi locul 8 în proba de 200 metri spate; *Alexandru Szekely – locul 5 în proba de 100 metri liber şi locul 6 în proba de 200 metri liber; *Antoniu Motogna – locul 5 în proba de 50 metri fluture şi locul 7 în proba de 100 metri fluture. „Rezultatele sportivilor albaiulieni au fost foarte bune atât în privinţa clasărilor, cât şi ca performanţe de timp,  ceea ce ne dă încredere pentru viitor”, au concluzionat antrenorii înotătorilor din Cetatea Marii Uniri. Săptămâna aceasta va avea loc la Piteşti Campionatul Naţional al Seniorilor şi Juniorilor la care s-au înscris şi doi sportivi ai Liceului Sportiv Alba Iulia, Andrei Furdui şi Raluca Sandu (antrenor Nicolae Bob). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea