Rămâi conectat

Sport

Alexandru Giurgiu rămâne la CS Ocna Mureș | Sâmbătă, amical cu “U” Cluj pentru „Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Telenovela Alexandru Giurgiu s-a încheiat, iar mijlocașul albaiulian va rămâne la CS Ocna Mureș până la terminarea contractului, respectiv până la finele stagiunii, deși la un moment dat despărțirea era aproape certă.

Căpitanul “Sodei dragă” și-a exprimat ferm, în decembrie, opțiunea de a pleca, s-a prezentat la reunirea divizionarei terțe fără a se antrena însă, dar, în cele din urmă gruparea din orașul salin a avut câștig de cauză și l-a convins să rămână cu toate că Giurgiu a negociat în această perioadă cu CSM Unirea Alba Iulia, ce a propus la un moment dat un schimb de jucători, oferind o listă cu 4 nume, și CS Universitatea Alba Iulia.

CS Ocna Mureș va susține sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Parcul “Babeș”, primul joc de verificare al anului cu prim-divizionara “U” Cluj, ce va alinia o formulă alcătuită din jucători ce nu vor intra în partida cu Rapid de vineri seară, dar și tineri. Astfel, nu se va mai disputa amicalul cu Retezatul Hațeg, cele două echipe urmând să se întâlnească sâmbătă, 4 februarie, la Ocna Mureș. În același context, precizăm că sâmbătă, la ora 12.00, Metalurgistul Cugir va susține un test cu Viitorul Vama Seacă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În a doua rundă a DNS, CSU Alba Iulia a pierdut, cu Știința Petroșani, scor 8-40

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a doua a Diviziei Naționale de Seniori (al doilea eșalon valoric al rugbyului autohton) CSU Alba Iulia, revenită în competiții după un an de pauză, a oferit o replică viguroasă Științei Petroșani. Meciul a fost cîștigat de gruparea din Valea Jiului cu scorul de 40-8 (19-8), rezultatul fiind cel mai strâns din istoria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea