Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ALERTĂ în Micești! Un bărbat ar CHINUI animalele oamenilor la întâmplare, cu un aparat cu electroșocuri

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ALERTĂ în Micești! Un bărbat ar CHINUI animalele oamenilor la întâmplare, cu un aparat cu electroșocuri

În cursul zilei de marți, 18 octombrie, o tânără din Alba a publicat pe o rețea de socializare o serie  de informații, prin care locuitorii cartierului Micești sunt rugați să aibă grijă de animalele lor de companie, din cauza unui bărbat rău-intenționat.

Astfel, un bărbat ar fi fost observat având asupra sa un aparat cu electroșocuri cu ajutorul căruia se pare că ar fi vrut să facă rău câinilor dintr-o gospodărie.

„În fiecare dimineață, un domn mai în vârstă, aleargă prin Micești și deține un electroșoc!! De fiecare dată se oprește la poarta noastră și întinde acel electroșoc către câini! Câinii sunt în curte și nu reprezintă un pericol!

Aveți grijă de animalele voastre! Zi de zi face același lucru, credeam că e o lanterna normală, dar de fapt…”, a postat o tânără îngrijorată pe rețeaua de socializare Facebook.

Faptele de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept, schingiuirea animalelor, organizarea de lupte între animale sau cu animale se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea