Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

ALERTĂ în județul ALBA: UNA din TREI persoane testate COVID a fost declarată POZITIV

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

ALERTĂ în județul ALBA: UNA din TREI persoane testate COVID a fost declarată POZITIV

La nivelul județului Alba, miercuri, 20 octombrie, s-au înregistrat 450 de cazuri noi de infectare cu Sars-Cov-2 potrivit datelor transmise în ultimul raport de Direcția de Sănătate Publică Alba, record absolut la nivel de județ. Astfel, numărul total al cazurilor înregistrate de la începutul pandemiei ajunge la 27.902 de persoane confirmate, 23.551 persoane vindecate, 789 decese dintre care 16 raportate doar în ultimele 24 de ore.

Marți, în Alba au fost prelucrate în total 1.293 de teste, 775 de teste PCR și 518 de teste rapide. Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 308.176, mai exact, 272.866 de teste PCR și 35.310 de teste rapide. Astfel, potrivit unui calcul matematic efectuat în baza raportului transmis de Direcția de Sănătate Publică Alba se constată un procent imens de pozitivare a testelor: UNA din TREI persoane testate au fost declarate pozitiv, mai exact un procent de 34,8 % din totalul testelor efectuate!

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 23 mai 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele O negativ și A negativ. ”Vă rugăm frumos să vă faceți timp și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea