Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 26 de ani, din Ciuruleasa, dat dispărut de familie. A fost găsit în comuna Bucium

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 26 de ani, din Ciuruleasa, dat dispărut de familie. A fost găsit în comuna Bucium

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din comuna Ciuruleasa. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 21 februarie 2024, în jurul orei 11.00, Postul de Poliție Ciuruleasa a fost sesizat de către un bărbat din Morărești, comuna Ciuruleasa, cu privire la faptul că fratele său a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Citește și: Accident rutier pe DJ 705, la Almașu Mare: Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital după ce a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un gard

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în dimineața aceleiași zile SIMINA COSMIN, în vârstă de 26 de ani, a dispărut de la domiciliu fără a se cunoaște unde se află.

Bărbatul are următoarele semnalmente:
• 170 cm înălțime;
• Aproximativ 65 de kilograme;
• Ochi albaștri;
• Păr șaten;

La momentul dispariției, purta geacă neagră cu glugă și pantaloni albaștri, de blugi.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsit.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

UPDATE, IPJ Alba: Bărbatul a fost gasit, în aceasta dimineață, pe raza comunei Bucium. Starea acestuia e bună, iar din primele cercetări, rezultă că nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea