Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alertă alimentară: Produs care ar putea să fie contaminat cu Salmonella, retras din magazinele Lidl

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alertă alimentară: Produs care ar putea să fie contaminat cu Salmonella, retras din magazinele Lidl

LIDL a anunţat, vineri 15 martie, retragerea de la vânzare a unui lot de produse alimentare, care ar putea fi contaminat cu Salmonella.

”Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 03.02.2025, din lotul cu numărul ED03.02.2024 049502204845, cu suspiciune de prezenţă Salmonella. În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei salmonella în produs.”, este anunţul postat pe site-ul ANSVSA.

Salmonella poate declanşa boli gastrointestinale severe.

”La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienţii nu trebuie să consume sub nicio formă produsul afectat. Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul GEKA şi Lidl România au reacţionat fără întârziere şi au retras acest produs de la vânzare”, se mai arată în documentul ANSVSA.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar şi fără prezentarea bonului fiscal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea