Rămâi conectat

Ştirea zilei

ALERTĂ alimentară: Două loturi de ciocolată retrase de la rafturile magazinelor din România. Ar putea conține bucăți de metal

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ alimentară: Două loturi de ciocolată retrase de la rafturile magazinelor din România. Ar putea conține bucăți de metal

Un mare lanţ de hipermarketuri din România anunţă retragerea de la raft a unui sortiment de ciocolată care ar conţine bucăţi de metal.

Două loturi de figurine de ciocolată cu lapte au fost retrase din hipermarketurile Cora întrucât ar putea conţine bucăţi de metal, clienţii care le-au cumpărat fiind sfătuiţi să le returneze, potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit ANSVSA, în urma unei suspiciuni de contaminare cu corp străin de natură metalică, SC Firenze Com S.R.L a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a unor loturi de figurine de Crăciun din ciocalată fină cu lapte, produse de Heilemann & Viba, Germania.

Figurinele retrase au 100 de grame, respectiv 10 grame.Persoanele care au cumpărat aceste produse, vândute în hipermarketurile Cora, trebuie să nu le consume şi să le returneze magazinului până în 10 februarie, în baza bonului fiscal.

ANSVSA îi sfătuieşte pe clienţii care au cumpărat figurinele de ciocolată produse de Heilemann & Viba în Germania să nu le consume şi să le returneze.

Aceştia vor primii banii înapoi dacă până la data de 10 februarie se vor prezenta cu bonul fiscal la hipermarketurile de unde au cumpărat ciocolata care ar conţine bucăţi de metale.

De asemenea, ANSVSA a postat pe site-ul instituţiei lista magazinelor unde s-a vândut acest sortiment de ciocolată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni Imagini foarte frumoase cu un râs într-o pădure din Parcul Natural Apuseni au fost filmate de o cameră de monitorizare a faunei. Râșii, cele mai mari feline din Europa, au auzul și mirosul foarte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea