Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Silviu Vințeler câștigă un nou mandat la Primăria Ocna Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Silviu Vințeler câștigă un nou mandat la Primăria Ocna Mureș

Candidatul PNL Silviu Vințeler a câștigat cursa pentru funcția de primar al localității cu un procent de 60%, conform numărătorilor paralele a partidelor, asigurând încă un oraș pentru național liberali.

Cu un procent de 60% dintre voturile cetățenilor din Ocna Mureș, Silviu Vințeler a câștigat din nou „inimile” alegătorilor și simpatizanților săi.

În perioada 2000 – 2012, Silviu Vințeler a fost primar al comunei Noşlac, iar din 2012 – prezent primar al Oraşului Ocna Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane

Unirea Ziarul

Publicat

în

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane Un bărbat din zona comunei Roșia Montană a fost trimis în judecată de procurori pentru infracțiunea de nerespectare a regimului materiilor explozive. Inculpatul este ultimul din gruparea de 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea