Rămâi conectat

Politică Administrație

ALEGERI LOCALE 2016/ FOTO: Cei 7 candidați la Primăria Aiud s-au prezentat la vot în prima parte a zilei. DECLARAȚII la ieșirea de la urne

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din totalul alegătorilor până la ora 12.30 și-au exercitat dreptul constituțională aproximativ 12% dintre aiudenii înscriși pe listele electorale.

Cei șapte candidați la fotoliul de primar au purces dis de dimineață să-și exprime opțiunea politică. Primii care s-au prezent la urne au fost reprezentanții partidelor de dreapta Oana Badea (PNL) și Nicolae Țon (ALDE).

La ieșirea de la urne candidata PNL, doamna Oana Badea, ne-a declarat: „Am votat pentru schimbarea radicală a administrației locale. Am votat în primul rând pentru aiudenii care timp de 26 de ani au fost uitați să fie puși pe lista de priorități a edililor, pentru aiudenii care nu au avut privilegiul de a li se rezolva solicitările”.

vot aiud004

Domnul Nicolae Țon ne-a spus că votul domniei sale a fost „pentru un Aiud prosper, pentru atragerea de investitori, a agenților economici, pentru creștere locurilor de muncă, pentru atragerea de fonduri europene în vederea rezolvării infrastructurii orașului”.

vot aiud003

La ora 8,30, domnul Liviu Rusu, actualul viceprimar și candidat din partea PSD la funcția de primar a călcat pragul secției de vot și cu siguranță că nu a votat cu altcineva decât cu domnia sa și partidul pe care-l reprezintă. La ieșire ne-a declarat: „Am votat pentru a readuce normalitatea în Aiud și pentru a reda încrederea în administrația publică a municipiului”.

vot aiud002

Reprezentanta UDMR, doamna Lorincz Helga, a venit la secția de vot de la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” la ora 9.00, însoțită fiind de către soțul și fiul ei și ne-a declarat că au votat „pentru un oraș european și cultural. Sunt un om care construiește și se implică în viața culturală a județului”.

Fix la ora 9,30 la secția de vot instalată pe strada Simion Bărnuțiu a fost prezent candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Aiud, domnul Bogdan Bedelean, care ne-a declarat că a votat „pentru schimbare, pentru întinerirea și dezmorțirea municipiului”.

vot aiud001

La ora 11,00 cadidatul independent pentru primăria municipiului Aiud, doamna Ionela Danciu a sosit împreună cu cele trei fete ale sale și soțul său. La ieșirea de la vot ne-a declarat că a votat „pentru viitorul copiilor, pentru o viață mai bună în Aiud și pentru transparență în administrație”.

Demn de semnalat că, până la orele prânzului, pe teritoriul municipiului Aiud nu au fost semnalate incidente care să perturbe procesul electoral. (Dorel Lazăr)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea