// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Alegeri la PNL Alba Iulia: Paul Voicu a fost validat ca lider iar Gabriel Pleșa este prim-vicepreședintele organizaţiei municipale

Vineri, la Casa de Cultură a Studenților din municipiu, au avut loc lucrările conferinţei de alegeri a PNL Alba Iulia. Dacă înainte cu câteva zile existau funcții pentru care candidau mai mulți membri de partid, după câteva întâlniri în cadrul organizației lista finală a fost întocmită astfel încât votul a fost doar o simplă formalitate.

În consecință, după ce a obținut 314 voturi pentru și 33 impotrivă, Paul Voicu va conduce Organizația PNL Alba Iulia, secondat de prim-vicepreședintele Gabriel Pleșa care a fost votat de 319 colegi și a avut 29 de voturi împotrivă.

Vicepreședinții PNL Alba Iulia sunt: Rodica Andronescu, Cristian Arendaș, Robert Bandi, Cornel Berindei, Laurențiu Blaga, Maria Coman, Ioan Fulea, Cătălin Hașa, Alin Ignat, Gabriel Lupea, Irina Marcu, Delia Mihălțan, Mariana Opriș, Cornel Sandu, Raul Tudorașcu și Udrea Laura.

Membrii ai Biroului Politic sunt: Horea Bărgaș, George Brad, Dan Brătean, Rareș Buglea, Alexandra Cîrstoiu, Florina Colcer, Marius Costinaș, Cristian Cucea, Monica Dumitrescu, Adrian Iancu, Andreea Idita Șeican, Mariana Maierescu, Claudiu Marean, Nicolae Mărginean, Alina Miron, Sergiu Negrea oprean, Bogdan Păunescu, Anca Popa, Pavel Popa, Emil Popescu, Marius Presecan, Cristian Puie, Nicolae Rad, Ovidiu Sasu, Daniela Secară, Dan Simedru, Adrian Simion, Vasile Spătăcean, Traian Tudurachi.

De asemenea, a fost validat ca trezorier Boris Ravineală.

”Mă bucur că avem o echipă mare, sunt sigur că vom face treabă. Am demonstrat de atâtea ori că putem câștiga și o vom demonstra în continuare împreună cu dumneavoastră”, le-a spus Paul Voicu membrilor organizației prezenți la conferință.

La evenimentul politic au luat parte și lideri din organizația județeană, deputați și senatori – Mircea Hava, Ion Dumitrel, Florin Roman, Sorin Bumb, Alexandru Pereș.

Alegerile din PNL Alba se vor finaliza sâmbătă, 22 aprilie, cu conferința de alegeri a conducerii organizației județene.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

5 Răspunsuri la Alegeri la PNL Alba Iulia: Paul Voicu a fost validat ca lider iar Gabriel Pleșa este prim-vicepreședintele organizaţiei municipale

 1. babadochia 21.04.2017 la 22:23

  Democratia este o forma de organizare si conducere politica a societatii prin consultarea cetatenilor, tinand cont de vointa acestora, interesele si aspiratiile lor de progres, puterea revenind poporului prin reprezentantii acestuia LIBER alesi . E o lectie foarte grea care din pacate nu a fost invatata de cel mai democratic si cel mai vechi partid existent in tara noastra .

 2. HH 22.04.2017 la 8:26

  PRACTIC DE ASTĂZI NU MAI EXISTA PNL , AVEN DOAR PD-L VOPSIT ! RUȘINE PLEŞA PENTRU LIPSA DE CURAJ ȘI PENTRU SERVILISMUL AFIȘAT FATA DE HAVA !
  VA ILUZIONAȚI CA ADVERSARUL VOSTRU ESTE ÎN ALBA IULIA DOAR PSD, NU ADVERSARUL VOSTRU SUNTEM, ÎN PRIMUL RÂND O PARTE TOT MAI IMPORTANTA DIN CETĂȚENII ORAȘULUI CARE VA CUNOAȘTEM TRECUTUL, VA CUNOAȘTEM IMPOSTURA , CAPACITATEA DE DEMAGOGIE, VA DETESTAM !

 3. Albaiulian 23.04.2017 la 15:34

  Domnule Viceprimar Plesa ti-ai vândut colegii pentru un post de viceprimar si afacerile ce te leagă de Primărie. Nu-l poti cita pe Bratianu si nu Cunoști absolut deloc doctrina Liberală. Băieților deștepți din PDL nu le place competiția, in partidul lor nu a existat asa ceva, doar la butoane sunt tot vechii securiști care nu se dau duși. Domnilor lăsați tineretul, plecați !!! Nimic nu va recomanda , sunteți pătați! Discursurile va sunt învechite, fara forma.

  • pedelistul ...liberal 25.04.2017 la 11:06

   Haidi mai….balgradene ! Vorbesti de lucruri….sfinte ! Ce….ideologie, care….doctrina ?

 4. aramis 25.04.2017 la 11:02

  PDL,NE-A ADUS LA MARGINEA CIVILIZATIEI,ASA LE PLACE,DOAR EI SA AIBA BANI SI PRIVILEGII,RESTUL:TAIERI DE SALARII SI DACA SE POATE PENSII!!!MAMA LOR DE HOTI!!!!!!