Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Albalact se retrage de la bursă, după preluarea companiei de către grupul francez Lactalis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de marţi, 18 aprilie, acţiunile Albalact vor fi retrase de la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti, după preluarea companiei de către grupul francez Lactalis.

Acţionarii care nu şi-au âncasat contravaloarea acţiunilor vor putea solicita contravaloarea acestora la preţul de 0,5252 lei/acţiune,

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Albalact a fost preluată de Lactalis de la omul de afaceri Raul Ciurtin. Acţiunile companiei erau suspendate de la tranzacţionare din data de 23 noiembrie 2016, iar capitalizarea bursieră era de 339 milioane lei. Lactalis, companie franceză cu încasări de aproximativ 17 miliarde euro şi 61.000 de angajaţi, a primit avizul pentru preluarea Albalact în luna iulie a anului trecut.

Grupul francez a anunţat că va prelua 636,3 milioane de acţiuni, reprezentând 97,49% din capitalul social al Albalact, companie ce are în portofoliu mărcile Zuzu, Fulga sau Rarăul.

Sursa: zf.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier” Marți, 23 aprilie, în foaierul modernei construcții care adăpostește Centrul Cultural din Vișeu de Sus, a avut loc gala de decernare a premiilor ediției a XXII-a a Festivalului-concurs de satiră și umor „Zâmbete în Prier”, festival la care reprezentantul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea