Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianul Tudor Grindean este noul șef al Poliției Cluj

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Chestorul de poliție Tudor Grindean, fostul comandant al IPJ Alba în perioada 2005-2011, a fost numit astăzi șef al Inspectoratului de poliție Cluj.

Acesta a ocupat în ultima perioadă funcția de director general al Departamentului de ordine si sigurantă publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, a doua funcție din minister.

Tudor Grindean a activat în cadrul IPJ Alba încă din anul 1990, perioadă în care a reuşit să schimbe semnificativ imaginea instituţiei. Cei mai mulţi dintre poliţiştii asupra cărora planau anumite suspiciuni au plecat din sistem, iar locul lor a fost luat de tineri.

Pe atunci comisar şef, Grindean a avut o contribuţie esenţială la combaterea crimei organizate prin destrămarea grupărilor de interlopi care acţionau pe raza judeţului Alba, în Alba Iulia implicit. În 2005 a primit Semnul Onorific “În Serviciul Patriei“ (ofiţeri) pentru 15 ani de activitate şi rezultate meritorii, iar în 2006 a primit Ordinul Preşedintelui României “Bărbăţie şi Credinţă” în gradul de ”Cavaler” cu însemne pentru militari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea