Albaiulianul Răzvan Crişan (Green Fit), finalist la Cupa României de culturism şi fitness | Din postura de debutant, acesta s-a clasat pe locul patru

Paul Voicu - Primar 2020

Albaiulianul Răzvan Cristian Crişan, legitimat la CS Green Fit şi pregătit de Lucian Nicolescu, a terminat pe locul al 4-lea la Cupa României la Culturism şi Fitness, din postura de debutant.

De curând, în Cetatea Marii Uniri s-a înfiinţat Clubul Sportiv CS Green Fit Alba Iulia, afiliat la Federaţia Română de Culturism şi Fittness, scopul iniţiativei fiind dorinţa de a oferi tinerilor albaiulieni şansa de a participa la competiţiile de resort. Green Fit semnifică pregătirea sportivă naturală, fără compromisuri, iar 9 tineri sunt implicaţi în antrenamente. Deşi activitatea se derulează de puţin timp, deja se văd roadele muncii, obţinându-se rezultate importante pe plan naţional.

ELIT

Astfel, zilele trecute, Răzvan Cristian Crişan, în vârstă de 20 de ani, a fost prezent la una dintre cele mai importante competiţii sportive organizate anual de Federaţia Română de Culturism şi Fitness, la Casa de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin, Cupa României la Culturism şi Fitness, la care s-au înscris 138 de sportivi din toată ţara. Răzvan Crişan a concurat la categoria men’s physic, juniori, 1,78 metri, obiectivul participării fiind unul pur experimental, acela al obişnuirii cu atmosfera şi emoţiile unui concurs oficial. Deşi debutant la o întrecere la o asemenea anvergură, albaiulianul a depăşit toate aşteptările, calificându-se în finală şi ocupând locul al 4-lea la cea mai populată categorie competiţională. “Această reușită neprevăzută, alături de felicitările președintelui federației, pentru prezența scenică deosebită, îl va motiva şi mai mult pe tânărul sportiv în pregătirea sa!”, a declarat preparatorul Lucian S. Nicolescu, preşedintele CS Green Fit Alba Iulia. “Culturismul şi fitness”-ul este ultima ramură sportivă intrată în portofoliul lui Lician Nicolescu, care se mai ocupă de pregătirea unor sportivi din atletism, dans sportiv, tenis de câmp şi box, rezultatele fiind unele remarcabile.

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...