Albaiulianul Paul Păcurar a revenit la Luceafărul Oradea, sub comanda lui Țălnar, deși semnase cu Gaz Metan Mediaș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Albaiulianul Paul Păcurar (26 de ani) va evolua în sezonul viitor la Luceafărul Oradea, în Liga a 2-a sub comanda lui Cornel Țălnar, antrenorul din Cetatea Marii Uniri, deși în această vară a semnat un contract cu prim-divizionara Gaz Metan Mediaș.

Conform bihon.ro, mijlocașul a revenit la gruparea bihoreană, jucînd în actul secund al partidei amicale de sâmbătă, de la Sînmartin, dintre Luceafărul Oradea și „U” Cluj, încheiată la egalitate, scor 0-0.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Paul Păcurar a jucat în turul trecut la Luceafărul, fiind vorba despre o revenire la formația preluată de Cornel Țălnar, ca are obiectiv promovarea în Liga 1, pentru ca, în primăvară să ajungă la Pandurii Tg. Jiu, pentru care a înscris două goluri în cele 13 meciuri disputate pe prima scenă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*Rivalitate în Liga a 2-a, puțini în Liga 1!

În Liga a 2-a se anunță o atractivă competiție între antrenori și jucători ce au activat în Alba: Cornel Țălnar la Luceafărul, Alex Pelici la Hermannstadt, cu fotbaliști precum Dîlbea, D. Tătar, Cîrstean, Necșulescu sau Piko, aiudeanul Bogdan Andone la ASU Poli Timișoara, alături de ex-uniriștii Călin Cristea – Dunărea Călărași și Fl. Ilie – ASA Tg Mureș.

În schimb, Alba mai are puțini reprezentanți în elită: Ovidiu Morariu și I. Neag la Juventus București, Bucurică, la Concordia Chiajna, Bic și R. Trif – la Gaz Metan Mediaș, unde președinte este Ioan Mărginean „Limoniu” și Mincă, la CFR Cluj

Dan HENEGAR