Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulianul Marius Ceteraș, ales în Consiliul Director al Federației Române de Șah. Victorie pentru cei 8 candidați din echipa lui Vlad Ardeleanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Albaiulianul Marius Ceteraș, ales în Consiliul Director al Federației Române de Șah. Victorie pentru cei 8 candidați din echipa lui Vlad Ardeleanu

Duminică, 15 august, au avut loc alegerile pentru Consiliul Director al Federaţiei Române de Şah, albaiulianul Marius Ceteraș fiind unul cei șase membri aleși prin vot.

„Victorie pentru un viitor mai bun al șahuluil românesc! Toți cei 8 candidați din echipa lui Vlad Ardeleanu am fost aleși în Consiliul Director al Federației Române de Șah.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în aceste alegeri, dar și celor care ne-au încurajat in ultimele săptămâni. Sunt convins că vom reuși să facem multe lucruri bune, atât alături de ei, cât și alături de cluburile care au susținut astăzi echipa adversă”, a scris Marius Ceteraș pe facebook.

„Cei doi candidați din echipa noastră, Alin Berescu și Andrei Diaconescu, au fost aleși în funcția de vicepreședinte al Federației Române de Șah. Toți cei 6 candidați propuși de echipa noastră au fost aleși în Consiliul de Administrație al Federației Române de Șah. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut la aceste alegeri. Felicitări echipei pentru munca din ultimele săptămâni.

S-a demonstrat încă o dată cât de important este fiecare vot într-un proces democratic. Mulțumesc președintelui Sorin Avram Iacoban pentru activitatea sa din ultimii 8 ani de mandat. Noi mai avem un pas! Alegerile pentru președinte vor avea loc la București, pe 26 septembrie”, a transmis si Vlad Ardeleanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea