Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Albaiulianul Gino la Festivalul de la Mamaia 2012. Îl puteţi vedea live joi şi vineri, pe Neptun TV

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Artistul albaiulian Gino, concurează la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară  de la Mamaia 2012. Aşadar, cei care doresc să îl vadă live se pot uita joi şi vineri, 23- 24 august, începând cu ora 21.00, pe Neptun TV (digi tv şi upc).

Cea de-a 42- a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară MAMAIA va avea loc în perioada 23-26 august 2012. Sunt sigură că mulţi dintre dumneavoastră  vă doriţi să vedeţi pe scena festivalului cel puţin un interpret care să vă reprezinte oraşul sau judeţul. Ei bine, albaiulienii au pe cine urmări. Gheorghe Berghian, pe numele său de scenă “Gino”, din Alba Iulia, a fost selecţionat pentru concursul de muzică uşoară de la Mamaia.

Concursul se desfăşoară pe 3 secţiuni: de interpretare, creaţie şi Rock „Teo Peter”.  Gino a fost selectat în concurs la două dintre acestea, şi anume de creaţie şi interpretare. Aşa după cum ne-a declarat, la secţiunea “creaţie”, va participa cu piesa “Tu eşti vara mea”, piesă a cărei muzică şi text sunt realizate chiar de el şi în care  şi-a pus  mari speranţe.

Gheroge Berghian dovedeşte astfel, că pe lângă funcţia de director al Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, pe care o are în prezent,  nu se lasă, şi îşi face timp şi pentru pasiunile lui.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea