Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Gicu Grozav a semnat cu Dinamo *Ex-uniristul, împrumutat până la vară de Terek Groznîi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Dinamo Bucureşti a reuşit astăzi transferul lui Gicu Grozav, iar pe lista de achiziţii se află acum un alt fost jucător al Petrolului şi al ruşilor de la Terek Groznîi, Jeremy Bokila. Fostul unirist revine astfel în Liga 1 şi are şansa să reintre în circuitul echipei naţionale, după un an 2014 de coşmar petrecut în Cecenia. Atacantul albaiulian a fost împrumutat până la vară, iar Dinamo are prima opţiune în cazul unui transfer definitiv, contra sumei de 1,5 milioane de euro.

*”Câinii” îl pot lua pentru 1,5 milioane de euro

Gicu Grozav a primit astăzi acceptul fostei sale echipe, Terek Groznîi, de a semna un contract cu Dinamo, după o lună în care a avut voie doar să se pregătească cu echipa antrenată de Mihai Teja. Atacantul în vârstă de 24 de ani a fost împrumutat de oficialii din Ştefan cel Mare, urmând ca la finalul acestui sezon să aibă prima opţiune pentru transferul definitiv al fotbalistului în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Este transferul cu numărul nouă făcut de Dinamo în această iarnă, după ce Daniel Stanciu şi Mihai Teja au venit la echipă, unul ca manager, altul ca antrenor. Naumovski, Lucian Goian, Nicolae Grigore, Vlad Munteanu, Marius Niculae, Henrique, Serginho şi Elhamed se numără până acum pe lista achiziţiilor dinamoviştilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea