Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Albaiulianul George Fleșer – locul unsprezece la Campionatul European pentru cadeți! Rezultat deosebit pentru atletismul din Cetatea Marii Uniri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atletul albaiulian George Fleșer (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) a reușit un rezultat însemnat la Campionatele Europene rezervate cadeților, a doua ediție, competiție desfășurată recent în Ungaria, la Gyor. După ce în acest an sportivul pregătit de Mihaela Vlas și-a realizat în trei rânduri baremul pentru Europene, la ultimul concurs, argint la naționale îmbunătățindu-și cel mai bun timp personal (1:53.41), George a terminat Europenele pe poziția a 11-a, ca și timp, după ce s-a calificat în semifinalele probei de 800 de metri. “Este un rezultat excepțional pentru atletismul din Alba Iulia. Vreau să-i mulțumesc lui George pentru seriozitatea și dăruirea cu care a abordat pregătirea pentru Europene, având în vedere că nu am avut niciun sprijin, decât cel moral. A avut un sezon în aer liber deosebit de bun, realizând 3 PB-uri (n.r. – personal best)”, a declarat antrenorul Mihaela Vlas.

La cea mai important concurs al carierei, sportivul în vârstă de 17 ani a alergat în două curse, calificări, respectiv semifinală, primul timp înregistrat fiind 1:55.49, iar al doilea 1:54.49, o îmbunătățire a rezultatului, un alt fapt remarcabil pentru George Fleșer. “Tot ce s-a întâmplat în Gyor, ca să rezum într-un cuvânt, a fost inedit. O experiență de neuitat, mai ales că am putut să reprezint România și Alba Iulia. Atmosfera a fost una foarte frumoasă, toți sportivii fiind foarte prietenoși în ciuda diferențelor de performanțe. Țin să precizez că au fost 50 de țări participante, ceea ce este uluitor. Au fost două curse importante, cu totul altfel decât concursurile din țară. În ceea ce mă privește, calificarea în semifinale a fost una neașteptată, după o cursă tactică. În semifinale au fost emoții mari, cursa fiind la un efort maxim. Timpii înregistrați au fost aproape de valoarea mea, chiar dacă nu am reușit un nou record personal”, a spus George Fleșer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea