Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Adrian Cibu luptă vineri cu Flavius Boiciuc pentru Centura Transilvaniei, în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca

Dragoş Suciu

Publicat

în

Albaiulianul Adrian Cibu luptă vineri cu deveanul Flavius Boiciuc, în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, pentru Centura Transilvaniei, disputa fiind considerată de organizatori ”cel mai puternic meci de kick-box din Transilvania” la categoria 80 de kilograme.

Gala Ultimate Fighting Tournament (UFT), în care va lupta și sportivul albaiulian, va începe de la ora 19.30, biletele fiind puse în vânzare în urmă cu câteva săptămâni.

În noiembrie 2016, Adrian Cibu a câștigat turneul piramidal de kickbox de la Deva după trei victorii, dintre care două prin knockout și una la puncte. Astfel, el îl va înfrunta pe Flavius Boiciuc, deținătorul ”Centurii Transilvania”, care își va apăra trofeul.

Luptător al Centrului de Arte Marțiale Tengu din Cluj-Napoca, Adrian Cibu vine după o înfrângere și o victorie, ambele prin TKO. Acesta a pierdut în martie în fața lui Dumitru Țopai, la debutul său în Superkombat, acceptând acest meci cu o săptămână înainte de startul evenimentului, fiind invitat după ce a câștigat la rândul său împotriva lui Nicolai Buceag.

”ADRIAN CIBU si ANDREI PISARI vor reprezenta maine clubul nostru, acasa, in Gala UFT 2017! Convocam astfel toti sustinatorii TENGU sa fie alaturi de noi in Horia Demian Sports Hall! SUCCES BAIETI! Echipa noastra este sustinuta de NTT DATA, Restaurant Safir si Armura”, se arată într-un mesaj postat, joi, pe Facebook, de Centrul de Arte Marțiale Tengu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea